Kleurenprinters A4

EEN A4 ZWART WIT LASERPRINTER

Een A4 HP laserprinter van Refurbished Printer. is perfect voor op kantoor als u documenten met kleur wilt afdrukken. Vooral bij professionele documenten is het belangrijk dat kleuren zo helder mogelijk zijn en daarbij snel drogen. Dankzij een A4 laserprinter kan dat! Niet alleen bent u zeker van een uitstekende kwaliteit, ook geniet u van een aangename prijs. En dat maakt de aankoop van een nieuwe printer natuurlijk nog méér de moeite waard!

PRINT PRACHTIG MET EEN A4 KLEUREN PRINTER

Bij aankoop van een HP printer wilt u vanzelfsprekend genieten van kwaliteit en duurzaamheid. Langs de andere kant bent natuurlijk u ook op zoek naar een goede prijs-kwaliteitverhouding, zoals dat bij elke investering voor thuis of op kantoor het geval is. Die verhouding vindt u zonder enige twijfel bij Refurbished Printer. Alle A4 kleuren printers zijn niet alleen refurbished, ze worden ook regelmatig goed onderhouden en de meeste modellen zijn daarbij afkomstig van betrouwbare leasemaatschappijen. Daarbovenop worden ze streng gecontroleerd voor verkoop en voorzien van eventuele nieuwe onderdelen, waardoor ze nog jarenlang meegaan en A4 documenten met kleur prachtig kunnen printen. Ten slotte betaalt u tot wel 50% minder in vergelijking met een nieuwe model, terwijl u er toch evenveel aan heeft qua kwaliteit. Van de beste prijs-kwaliteitsverhouding gesproken: Refurbished Printer kan u die dus zeker en vast bieden!

EEN A4 KLEUREN LASERPRINTER KOPEN BIJ REFURBISHED PRINTER

Vertrouw op een HP A4 kleuren laserprinter bij Refurbished Printer en bespaar, zonder daarvoor aan kwaliteit in te boeten. U kunt uw nieuwe printer online bestellen, laten bezorgen en zelfs professioneel laten installeren zodat u er meteen gebruik van kunt maken - of u komt die natuurlijk ook gewoon zelf komen halen in het magazijn. Daarbij krijgt u altijd garantie op uw nieuwe printer en kunt u uw oude printer inruilen voor een interessant prijsje. Is hij echter niet meer functioneel? Dan kan Refurbished Printer die ook voor u laten recycleren. Op die manier doen we samen ook het milieu een groot plezier. Bestel dus snel uw nieuwe A4 kleurenprinter en geniet van documenten met prachtige kleuren!

KLEURENLASERPRINTER A4 ALL-IN-ONE

Alles in één… Dat is toch een stuk makkelijker? Met onze 3 in 1, all-in-one A4 laserprinters voor afdrukken in kleur kunt u zowel printen, scannen als kopiëren. Alles in één apparaat, handig en compact. Zo bespaart u niet alleen ruimte, maar ook kosten. U hoeft namelijk geen aparte apparaten voor kopiëren, printen en scannen meer aan te schaffen. Daarnaast bespaart u bij Refurbished Printer nog meer op uw A4 all-in-one kleurenlaserprinter, omdat u bij ons altijd refurbished printers vindt. Deze printers zijn van uitstekende kwaliteit en zijn voornamelijk afkomstig van leasemaatschappijen. Hierdoor zijn ze periodiek onderhouden en dus in prima staat. Na grondige controle voorzien we de all-in-one A4 kleurenprinters ook nog eens waar nodig van nieuwe onderdelen en reinigen we ze volledig. Op deze manier profiteert u van een kleuren all-in-one printer van uitstekende kwaliteit, voor een zeer scherpe prijs.

LASERPRINTER KLEUR: EEN STUK GOEDKOPER!

Aan noodzakelijke dingen voor op kantoor wilt u natuurlijk niet te veel geld kwijt zijn. Daarom is de aanschaf van een refurbished kleurenlaserprinter ook een goed idee. U kunt dan namelijk tot wel 90% goedkoper uit zijn. Wie wil dat nu niet? Is kleur essentieel voor uw documenten en is het daarbij ook erg belangrijk dat deze kleuren helder zijn en snel drogen? Dan heeft u een all-in-one A4 kleurenprinter nodig. U kunt daarmee al uw bestanden in heldere kleuren printen. Kosten besparen en toch mooie kleuren printen, dat kan! Wilt u ook graag 90% besparen, bestel dan één van onze kleuren all-in-one A4 printers!

Klantenservice

Wat kunnen we voor u doen? Neem contact op

Laagste prijsgarantie!
Gratis verzending Nederland & België
Op werkdagen voor 23:59 besteld
morgen in huis
2 jaar garantie
Bel ons op: 088-0016432
Klantenwaardering: 9.7

Contact

ONLINE EEN REFURBISHED KLEURENPRINTER KOPEN

Bekijk al onze all-in-one A4 kleurenlaserprinters en bestel uw printer direct online! Zo bespaart u ook nog eens de moeite om naar de winkel te gaan voor een printer. U kunt de printer gemakkelijk online bij ons bestellen. U kunt er dan voor kiezen om de kleuren laserprinter op te halen in ons magazijn, maar wij komen de printer ook graag bij u leveren. Heeft u nog een oude printer staan, dan nemen we die graag voor u mee om deze te recyclen. We denken namelijk graag aan het milieu en werken duurzaam. Zo helpen we het milieu en u! Bestel dus direct uw A4 all-in-one kleurenprinter online!

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432