Zwart-wit laserprinters A4

EEN A4 ZWART WIT LASERPRINTER

Heeft u een A4 zwart wit HP laserprinter nodig? Refurbished Printer is waar u moet zijn voor kwaliteit tegen een aangename prijs. Als specialist op het vlak van refurbished HP laserprinters bieden wij zorgvuldig onderhouden en gereinigde modellen van leasemaatschappijen, die waar nodig ook voorzien zijn van nieuwe onderdelen. U kunt zo nog jaren genieten van uw printer!

KOOP ONLINE EEN A4 ZWART WIT LASERPRINTER

Bij Refurbished Printer bestelt u eenvoudig een refurbished HP printer, waardoor u geniet van een uitstekende kwaliteit, prijs én garantie. Uw nieuwe printer komt inclusief BTW en u kunt deze ook professioneel laten installeren. Als u zelf nog een printer heeft staan dan kunt u deze inwisselen tegen een goede prijs. Is die echter niet langer functioneel of rendabel, dan kunnen wij die ook gratis meenemen waarna hij op milieuvriendelijke wijze gerecycleerd wordt. Verlaag uw printtkosten en bestel online een zwart wit printer A4!

BESTEL EEN ZWART WIT PRINTER A4 ONLINE

Bent u op zoek naar een all-in one laserprinter voor zwart-wit afdrukken? Dan bestelt u die natuurlijk bij Refurbished Printer! Hier vindt u verschillende zwart-wit printers waarmee u niet alleen kunt printen, maar ook kunt kopiëren en scannen. Ideaal voor op kantoor bijvoorbeeld! U wilt natuurlijk niet al te veel geld kwijt zijn aan een zwart-witprinter, maar deze moet wel van goede kwaliteit zijn. Daarnaast zit u natuurlijk niet te wachten op gedoe met de printer op het werk; dit kost tijd en veroorzaakt veel frustratie. Daarom koopt u uw zwart-witprinter bij Refurbished Printer. Wij kunnen u namelijk een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding bieden. Dit kunnen we doen doordat we refurbished printers verkopen die veelal afkomstig zijn van leasemaatschappijen. Hierdoor zijn ze periodiek onderhouden en zijn ze nog van uitstekende kwaliteit, maar kunt u toch profiteren van een scherpe prijs. Wij zorgen vervolgens voor een grondige en volledige reiniging van alle printers en voorzien ze waar nodig van nieuwe onderdelen. Zo profiteert u altijd van zwart-wit printers van de beste kwaliteit en een lange levensduur!

Uitmuntend

Compleet verrast door de hoge kwaliteit en service van deze firma. Elders moet je lang wachten of zelf handleidingen doorspitten, maar hier wordt je nog gewoon goed geholpen.

Ballemans, Hoorn

Zeer snelle, vriendelijke, behulpzame service ontvangen!

Ik had maar een klein probleempje met mijn printer. Op mijn mail kreeg ik na 17 minuten al een goed antwoord! Mijn probleem kon ik niet direct zelf verhelpen. Opnieuw een hulpverzoek per mail verzonden. Ik kreeg direct een telefoontje met de juiste instructie. Opgelost! erg bedankt voor de fijne service. Hou ik van!

René van Gisteren, Leuth

Altijd behulpzaam en meedenkend!

Nog nooit voor niets contact gezocht. Als ik een probleem heb wordt het snel en adequaat opgelost.

Anke, Tiel

Klantvriendelijk

Onwijs goed geholpen door het personeel van refurbished Printer. Na een update van Windows 10 werkte de driver niet meer. Dit was na een paar minuten kosteloos verholpen. Ik bestel binnenkort weer een toner! Dank! Gr. Hanna.

Hanna, Zevenbergen

Uitstekend service en klantvriendelijke personeel.

Afgelopen 5 jaar altijd goed geholpen door de medewerkers van Refurbished Printer. Als ik een probleem met de printer heb of een nieuwe tonnerset moet besteld worden of kom ik niet uit met de printer of nieuwe printer nodig heb bel ik altijd Refurbished Printer en wordt al snel geholpen. Top bedrijf is dat! Dank voor de goeie en vooral snelle service.

Zorgmodus. Hengelo

ZWART-WIT A4 PRINTER KOPEN BIJ REFURBISHED PRINTER

Zijn de documenten die u op kantoor print voornamelijk in zwart-wit? Of zit er af en toe wel kleur in, maar is dit niet van essentieel belang? Dan is het een slimme keuze om een zwart-wit laserjetprinter te kiezen. U bespaart dan namelijk flink op de kosten, zeker als u kiest voor een zwart-wit all-in-one laserprinter. Een zwart-wit printer voor A4-formaten is de beste koop laserprinter voor zwart-wit afdrukken als u nooit hoeft te scannen of kopiëren. Hierdoor bespaart u ruimte en kosten! Kiest u dan ook nog voor een kantoorprinter van Refurbished Printer, dan bent u al helemaal duurzaam bezig omdat u dan kiest voor een refurbished printer. Wij zijn dé specialist op het gebied van professionele refurbished printers. Bij ons kunt u er dus altijd zeker van zijn dat de printers van uitstekende kwaliteit zijn.

BESTEL EEN ZWART WIT PRINTER A4 ONLINE

Bij Refurbished Printer bestelt u eenvoudig een refurbished HP printer, waardoor u geniet van een uitstekende kwaliteit, prijs én garantie. Uw nieuwe printer komt inclusief BTW en u kunt deze ook professioneel laten installeren. Als u zelf nog een printer heeft staan dan kunt u deze inwisselen tegen een goede prijs. Is die echter niet langer functioneel of rendabel, dan kunnen wij die ook gratis meenemen waarna hij op milieuvriendelijke wijze gerecycleerd wordt. Verlaag uw printtkosten en bestel online een zwart wit printer A4!

HOGE KWALITEIT REFURBISHED ZWART-WIT PRINTERS

Maakt u de verstandige keuze om uw all-in-one laserprinter voor zwart-wit afdrukken bij Refurbished Printer te bestellen, dan profiteert u van een zeer prettige service. Zo kunt u ervoor kiezen om de printer zelf af te halen in ons magazijn, maar wij komen de printer ook graag bij u bezorgen. We kunnen de printer zelfs geheel voor u installeren, mocht u dat graag willen. Ook ontvangt u op iedere printer garantie en kunt u zelfs een langere garantietermijn afsluiten. Uw oude printer kunt u bij ons inleveren; wij kunnen er altijd nog wat mee en zo kunnen we alles recyclen. Alleen maar voordelen dus! Bestel dus direct uw all-in-one A4 zwart-wit laserprinter!

ONLINE UW ZWART-WIT LASERPRINTER BESTELLEN

Online een zwart-wit printer voor A4 bestellen kan gemakkelijk bij Refurbished Printer. Kies een printer uit ons assortiment en plaats uw bestelling. Als u bij ons een refurbished printer bestelt bent u niet alleen verzekerd van uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs, u ontvangt ook altijd garantie. Uw printer wordt geleverd inclusief BTW factuur. Bezorging en/of installatie door een professional is optioneel mogelijk. Heeft u nog een printer staan? Dan kunt u deze inruilen tegen een marktconforme prijs. Mocht uw printer niet meer goed functioneren en is refurbishing niet meer rendabel, dan kunnen wij uw oude printer kosteloos mee retour nemen. Deze wordt vervolgens milieuvriendelijk gerecycled. Zo helpen we elkaar. Bestel dus gemakkelijk online een van onze A4 zwart-wit laserprinters en ga voor een substantiële verlaging van uw printkosten!

Daarbovenop kunt u altijd beroep doen op de herstel service als er iets aan uw printer scheelt én profiteert u van garantie. Ten slotte kunt u uw nieuwe printer laten leveren en professioneel laten installeren, zodat u er nog sneller gebruikt van kunt maken. Heeft u een oude printer waar u snel van af wilt? Dan kan Refurbished Printer deze voor een marktconforme prijs overkopen of op duurzame wijze laten recycleren als hij niet meer werkt. Meer dan genoeg voordelen dus als u een HP printer koopt bij Refurbished Printer. Ontdek het uitgebreide aanbod aan laserprinters kleur, bestel uw favoriete printer en geniet van heldere en prachtige kleuren bij al uw documenten!

Wilt u meer weten over onze printers? Neem contact op

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432