Kleurenprinters A4 all-in-one

HomeKleuren laserprintersKleurenprinters A4 all-in-one

Laserprinter kleur A4 all-in-one

Alles in één… Dat is toch een stuk makkelijker? Met onze all-in-one A4 kleurenprinters kunt u zowel printen, scannen als kopiëren. Alles in één apparaat, handig en compact. Zo bespaart u niet alleen ruimte, maar ook kosten. U hoeft namelijk geen aparte apparaten voor kopiëren, printen en scannen meer aan te schaffen. Daarnaast bespaart u bij Refurbished Printer nog meer op uw A4 all-in-one kleuren laserprinter, omdat u bij ons altijd refurbished printers vindt. Deze printers zijn van uitstekende kwaliteit en zijn voornamelijk afkomstig van leasemaatschappijen. Hierdoor zijn ze periodiek onderhouden en dus in prima staat. Na grondige controle voorzien we de all-in-one A4 kleurenprinters ook nog eens waar nodig van nieuwe onderdelen en reinigen we ze volledig. Op deze manier profiteert u van een kleuren all-in-one printer van uitstekende kwaliteit, voor een zeer scherpe prijs.

Laserprinter kleur: een stuk goedkoper!

Aan noodzakelijke dingen voor op kantoor wilt u natuurlijk niet te veel geld kwijt zijn. Daarom is de aanschaf van een refurbished kleurenlaserprinter ook een goed idee. U kunt dan namelijk tot wel 90% goedkoper uit zijn. Wie wil dat nu niet? Is kleur essentieel voor uw documenten en is het daarbij ook erg belangrijk dat deze kleuren helder zijn en snel drogen? Dan heeft u een all-in-one A4 kleurenprinter nodig. U kunt daarmee al uw bestanden in heldere kleuren printen. Kosten besparen en toch mooie kleuren printen, dat kan! Wilt u ook graag 90% besparen, bestel dan één van onze kleuren all-in-one A4 printers!

A4 all in one kleurenprinter kopen bij Refurbished Printer

Bekijk op deze pagina al onze all-in-one A4 kleurenprinters en bestel uw printer direct online! Zo bespaart u ook nog eens de moeite om naar de winkel te gaan voor een printer. U kunt de printer gemakkelijk online bij ons bestellen. U kunt er dan voor kiezen om de kleuren laserprinter op te halen in ons magazijn, maar wij komen de printer ook graag bij u leveren. Heeft u nog een oude printer staan, dan nemen we die graag voor u mee om deze te recyclen. We denken namelijk graag aan het milieu en werken duurzaam. Zo helpen we het milieu en u! Bestel dus direct uw A4 all-in-one kleurenprinter online!

Zeer snelle, vriendelijke, behulpzame service ontvangen!

Ik had maar een klein probleempje met mijn printer. Op mijn mail kreeg ik na 17 minuten al een goed antwoord! Mijn probleem kon ik niet direct zelf verhelpen. Opnieuw een hulpverzoek per mail verzonden. Ik kreeg direct een telefoontje met de juiste instructie. Opgelost! erg bedankt voor de fijne service. Hou ik van!

René van Gisteren, Leuth

Altijd behulpzaam en meedenkend!

Nog nooit voor niets contact gezocht. Als ik een probleem heb wordt het snel en adequaat opgelost.

Anke, Tiel

Uitstekend service en klantvriendelijke personeel.

Afgelopen 5 jaar altijd goed geholpen door de medewerkers van Refurbished Printer. Als ik een probleem met de printer heb of een nieuwe tonnerset moet besteld worden of kom ik niet uit met de printer of nieuwe printer nodig heb bel ik altijd Refurbished Printer en wordt al snel geholpen. Top bedrijf is dat! Dank voor de goeie en vooral snelle service.

Zorgmodus. Hengelo

Uitmuntend

Compleet verrast door de hoge kwaliteit en service van deze firma. Elders moet je lang wachten of zelf handleidingen doorspitten, maar hier wordt je nog gewoon goed geholpen.

Ballemans, Hoorn

Klantvriendelijk

Onwijs goed geholpen door het personeel van refurbished Printer. Na een update van Windows 10 werkte de driver niet meer. Dit was na een paar minuten kosteloos verholpen. Ik bestel binnenkort weer een toner!

Dank! Gr. Hanna.

Hanna, Zevenbergen

Wilt u meer weten over onze printers?

color
https://refurbishedprinter.nl/wp-content/themes/maple/
https://refurbishedprinter.nl/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/data/sites/web/hp-printereu/subsites/hp-printer.eu/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
on
off

Open chat
Hulp nodig?
(Enkel voor bedrijven B2B)
Voeg +31 (0)6 28725364 toe aan uw contacten en stel uw zakelijke vraag via whatsapp! (Dit nummer wordt niet opgenomen)

Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432