Kleurenprinters A3

HomeKleuren laserprintersKleurenprinters A3

A3 kleuren laser printer

Als u regelmatig in kleur print, weet u dat het belangrijk is dat de kleuren helder en echt zijn. U heeft daarom een echt goede kleurenlaserprinter nodig. Deze vindt u bij Refurbished Printer! Op deze pagina vindt u alle soorten A3 kleurenlaserprinters in ons assortiment. Hier vindt u kleurenprinters van uitstekende kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Minimaal 50% tot wel 90% goedkoper dan de oorspronkelijk nieuwprijs! Hoe dat kan? Wij bieden u refurbished printers die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Deze printers komen veelal van leasemaatschappijen waardoor de printers altijd goed onderhouden zijn. Al onze printers zijn van uitstekende kwaliteit, worden waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen en worden altijd volledig gereinigd. Zo profiteert u van een printer die aan al uw eisen voldoet, lang mee gaat en ook nog eens een erg scherpe prijs heeft.

A3 laserprinter kleur

Heeft u een creatieve onderneming waarbij regelmatig in kleur en op A3-formaat geprint moet worden? Dan kunt u dit maar beter in huis doen. Uw prints uitbesteden kan namelijk veel geld en tijd kosten; op kantoor printen is natuurlijk altijd sneller en goedkoper. U kunt er op kantoor nu ook van op aan dat de printkwaliteit uitstekend is met onze tweedehands A3 kleuren laserprinters. Met deze kantoorprinters kunt u zowel in A3 als in A4 printen; wel zo makkelijk. Natuurlijk is het ook mogelijk om documenten enkel in zwart-wit af te drukken. Kiest u voor één van onze refurbished A3 kleurenlaserprinters, dan kiest u voor een flinke kostenbesparing. Onze refurbished printers zijn namelijk 50% tot wel 90% goedkoper dan de oorspronkelijke nieuwprijs. Uiteraard levert Refurbished Printer haar refurbished printers inclusief garantie.

Scant en kopieert u ook regelmatig dan is het misschien een slimme keuze om een all-in-one A3 kleurenprinter aan te schaffen. U heeft dan alles in één apparaat. Scant en kopieert u niet of nauwelijks dan is het voordeliger om alleen een tweedehands A3 kleurenlaserprinter aan te schaffen.

Tweedehands A3 kleuren laserprinter kopen bij Refurbished Printer

Bent u overtuigd en wilt u graag een tweedehands kleurenlaserprinter kopen bij Refurbished Printer? Dan hoeft u daarvoor niet eens de deur uit. Een kleuren laserprinter kunt u namelijk gemakkelijk online kopen! U plaatst een bestelling in onze webshop en wij nemen contact op wanneer u de printer af kunt komen halen op ons magazijn, of indien gewenst tegen meerprijs wilt laten bezorgen door onze eigen bezorgservice. Heeft u nog een oude printer staan waar u van af wil, meld ons dit dan! Wij kunnen deze kosteloos mee retour nemen en zorgen ervoor dat deze milieuvriendelijk wordt gerecycled. Wij denken namelijk graag aan het milieu en werken duurzaam. Zo helpen wij het milieu en u! Indien uw printer nog courant is en geschikt is voor een tweede leven, dan kunnen wij deze eventueel ook tegen marktconforme prijs inruilen.

Koop dus direct online uw tweedehands A3 kleuren laserprinter bij Refurbished Printer! Weet u niet precies welke printer u nodig heeft? Bekijk dan onze gids voor het kopen van een zakelijke printer of neem direct contact met ons op!

Zeer snelle, vriendelijke, behulpzame service ontvangen!

Ik had maar een klein probleempje met mijn printer. Op mijn mail kreeg ik na 17 minuten al een goed antwoord! Mijn probleem kon ik niet direct zelf verhelpen. Opnieuw een hulpverzoek per mail verzonden. Ik kreeg direct een telefoontje met de juiste instructie. Opgelost! erg bedankt voor de fijne service. Hou ik van!

René van Gisteren, Leuth

Altijd behulpzaam en meedenkend!

Nog nooit voor niets contact gezocht. Als ik een probleem heb wordt het snel en adequaat opgelost.

Anke, Tiel

Uitstekend service en klantvriendelijke personeel.

Afgelopen 5 jaar altijd goed geholpen door de medewerkers van Refurbished Printer. Als ik een probleem met de printer heb of een nieuwe tonnerset moet besteld worden of kom ik niet uit met de printer of nieuwe printer nodig heb bel ik altijd Refurbished Printer en wordt al snel geholpen. Top bedrijf is dat! Dank voor de goeie en vooral snelle service.

Zorgmodus. Hengelo

Uitmuntend

Compleet verrast door de hoge kwaliteit en service van deze firma. Elders moet je lang wachten of zelf handleidingen doorspitten, maar hier wordt je nog gewoon goed geholpen.

Ballemans, Hoorn

Klantvriendelijk

Onwijs goed geholpen door het personeel van refurbished Printer. Na een update van Windows 10 werkte de driver niet meer. Dit was na een paar minuten kosteloos verholpen. Ik bestel binnenkort weer een toner!

Dank! Gr. Hanna.

Hanna, Zevenbergen

Wilt u meer weten over onze printers?

color
https://refurbishedprinter.nl/wp-content/themes/maple/
https://refurbishedprinter.nl/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/data/sites/web/hp-printereu/subsites/hp-printer.eu/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
on
off

Open chat
Hulp nodig?
(Enkel voor bedrijven B2B)
Voeg +31 (0)6 28725364 toe aan uw contacten en stel uw zakelijke vraag via whatsapp! (Dit nummer wordt niet opgenomen)

Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432