A3 laserprinter kleur

A3 PRINTER

Wilt u een A3 laserprinter kleur kopen, bijvoorbeeld voor op uw kantoor? Dan bent u bij Refurbished Printer aan het juiste adres. Wij hebben in ons assortiment verschillende goede A3 laserprinters in kleur, waarmee u de meest kleurrijke bestanden kunt printen. Bekijk hier ons volledige assortiment voor een geschikte kleurenprinter in A3 formaat.

A3 kleuren laserprinter kopen voor een goede prijs

Bent u op zoek naar een laserprinter A3 in kleur, maar wilt u niet te veel betalen? Door een refurbished A3 laser printer kleur te kopen, kunt u vaak al een hoop besparen. Zo heeft u een kleuren laserprinter A3 die uitstekend werkt, zonder de hoofdprijs te betalen hiervoor. Bij Refurbished Printer kunt u de A3 laserprinter kleur kopen die u zoekt, zonder hoge prijzen. Ons motto is namelijk: Print for less. Dat ziet u natuurlijk ook terug in de prijzen van onze kleurenlaserprinter A3.

Wat is een refurbished A3 laserprinter kleur?

Een refurbished laserprinter kleur, wat is dat precies? Refurbished wil zeggen dat het een eerder gebruikte A3 laser kleurenprinter is. Deze A3 kleuren laser printer is na gebruik volledig nagekeken door een specialist, intern en extern gereinigd, en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Wij verkopen A3 laserprinters van HP, die ook door een HP specialist nagekeken worden. Hierdoor kunnen wij u altijd een A3 laserprinter kleur bieden van uitstekende kwaliteit.

Wat doet een laserprinter A3 kleur?

Een laserprinter A3 kleur is geschikt voor u, wanneer u vaak kleurrijke documenten moet printen op A3 formaat. Print u enkel documenten in grijstinten, dan kunt u beter kijken naar een zwart-wit laserprinter. Wilt u weten wat de beste A3 kleurenprinter is voor u? Dan is het belangrijk om te weten wat uw wensen zijn voor de A3 kleuren laser printer: wilt u een simpele printer of wenst u meerdere functies? Kiest u voor het laatste, dan is een laser printer kleur A3 all-in-one de beste keuze voor u. Een all-in-one laserprinter A3 fungeert niet alleen als printer, maar ook als kopieermachine en scanner.

Een A3 laserprinter kleur all-in-one van goede kwaliteit

Bent u op zoek naar een A3 printer met veel verschillende functies, dan is een A3 laserprinter kleur all-in-one wellicht wat u zoekt. Deze A3 laserprinters hebben verschillende handige functies, zoals kopiëren en scannen. U kunt dus ook een A3 laserprinter met scanner kopen, zodat u een kleuren laser printer A3, kopieerapparaat en scanapparaat in één heeft. Zo hoeft u hier geen losse apparaten voor aan te schaffen. Ook voor een A3 all-in-one laserprinter, kunt u bij ons terecht.

Waarom bij ons een laserprinter kleur voor A3 formaten kopen?

Wilt u een A3 laser printer kopen om documenten met kleur te kunnen printen? Bij Refurbished Printer vindt u zeker wat u zoekt en dat voor een scherpe prijs. Een laser printer A3 in kleur hoeft namelijk niet duur te zijn, vinden wij. Daarom koopt u bij ons een refurbished A3 kleurenprinter laser, dit betekent dat u een ‘tweedehands’ laser kleurenprinter A3 koopt. Echter is de a3 kleurenprinter laser volledig nagekeken door een HP specialist en worden onderdelen vervangen die niet naar behoren werken. De kleuren laser printer a3 werkt dus als nieuw. 

Wij verkopen ook enkel A3 laserprinters kleur van het met HP, wat een zeer goed merk is. Daarnaast is Refurbished Printer dé specialist in Nederland en België, op het gebied van professionele refurbished A3 laserprinters.

Veelgestelde vragen

Is de printer draadloos of heeft de printer wifi?

Bij Refurbished Printer kunt u verschillende A3 printers kopen met wifi. Het voordeel van wifi in een printer is dat de printer draadloos is. Zonder de printer met een kabel aan uw computer te verbinden, kunt u toch documenten naar de printer sturen, waarna deze geprint worden. Dat is fijn, zo kunt u de printer immers op een plek wegzetten, zónder dat u met snoeren en kabels moet gaan prutsen.

Kan de A3 printer scannen?

Vrijwel al onze printers kunnen scannen, dat maakt dat onze A3 printers multifunctioneel zijn. De printer is namelijk met of zonder kabel aan uw computer verbonden. Gebruikt u de printer om te scannen, dan kunt u dat gescande document vervolgens op uw computer openen en hiermee aan de slag.

Zit er garantie op de A3 printer?

Op alle printers die u bij ons koopt zit standaard 6 maanden garantie. Zo laten wij zien dat u een refurbished A3 printer koopt van hoge kwaliteit. Wilt u langer garantie op uw printer? Dan kunt u een servicecontract bij ons afsluiten. Wij verzorgen dan het onderhoud van uw printer en daardoor ontvangt u een langere garantie.

Komt de A3 printer met toners of cartridges?

Wij leveren onze A3 refurbished printers standaard zonder toners en cartridges. U kunt echter wel ook toners en cartridges bij ons aanschaffen. Wij hebben namelijk een huismerk toners en cartridges dat geschikt is voor alle soorten printers. Zo kunt u voor een veel lagere prijs toch kwaliteitsvolle toners en cartridges aanschaffen.

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432