Service

INSTALLATIE

Heeft u geen (externe) systeembeheerder, dan kan Refurbished Printer desgewenst uw printer(s) installeren in het netwerk binnen uw bedrijf. Ook wanneer u problemen heeft met bereikbaarheid van uw printer(s) in uw netwerk kan Refurbished Printer u van dienst zijn. Dit doen wij doorgaans door middel van online support. Vanaf € 40,- kunt u al gebruik maken van deze service.

BEZORGEN

Een laserprinter dient met uiterste zorg te worden vervoerd. Dit kunt u alleen maar toevertrouwen aan een professional. Wanneer het niet mogelijk is om uw printer zelf af te halen op ons magazijn, dan kan Refurbished Printer de bezorging van uw printer verzorgen door middel van haar eigen professionele transportservice.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken met 088-0016432

PRINTERONDERDELEN

Wanneer u op zoekt bent naar nieuwe of gebruikte onderdelen voor uw professionele Refurbished printer, neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen voor diverse merken professionele printers onderdelen leveren. Refurbished Printer heeft de beschikking over duizenden verschillende gebruikte, refurbished en nieuwe printeronderdelen. Van de merken HP en Compaq beschikken we over een uitgebreid assortiment aan printeronderdelen. Zelfs wanneer de printeronderdelen niet of nauwelijks meer leverbaar zijn bij de fabrikant kunnen wij u vaak nog van dienst zijn. Wij geven hierop een gelijkwaardige of zelfs langere garantie dan de fabrikant!

Geef de naam of het nummer van de gezochte printeronderdelen telefonisch of via e-mail door en wij gaan direct voor u op zoek!

GARANTIE

Op elke refurbished printer levert Refurbished Printer garantie (afhankelijk van aankoopbedrag 1 t/m 6 maanden). Optioneel kan op diverse Refurbished printers uit ons assortiment een langere garantietermijn worden afgesloten.

INRUILEN / RECYCLEN

Refurbished Printer kan de afvoer, inventarisatie, asset registratie en dataverwijdering van uw afgeschreven ICT-apparatuur verzorgen. Hiermee verkleint u de risico’s, verlaagt u de kosten en vermindert u de stress waarmee het verwijderen van apparatuur gepaard gaat. Refurbished Printer garandeert daarbij een marktconforme restwaarde!

Wanneer uw ingeruilde printers niet meer kunnen worden ingezet, dan hergebruiken wij de onderdelen of laten deze recyclen. Op deze manier worden er zo min mogelijk onderdelen weggegooid, wat er toe bijdraagt dat het milieu minder wordt belast. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dus ook voor Refurbished Printer van toepassing. Niet voor niets is onze slogan: print 4 less (money & environmental pollution)!

Aan de hand van aangeleverde specificaties van uw ICT-apparatuur kan Refurbished Printer op voorhand een indicatieve waardering afgeven. Na ontvangst wordt uw apparatuur door ons getest. Op basis van de onderzoeksresultaten stellen wij de definitieve prijs vast. Eventueel defecte en onverkoopbare ICT-apparatuur bieden wij aan bij geregistreerde recyclingbedrijven.

ONDERHOUD & REPARATIE

Refurbished Printer verzorgt ook onderhoud of reparatie van professionele printers. Reparatie in plaats van vervanging door een (duur) onderdeel kan in sommige gevallen aanzienlijk schelen in de kosten. Eventueel kunnen wij bepaalde onderdelen ook vervangen door goede gebruikte of refurbished onderdelen. In alle gevallen geldt, dat regelmatig onderhoud van uw printers mogelijk grote reparatiekosten kan voorkomen.

Onderhoud en reparaties worden altijd vooraf gegaan aan een heldere prijsopgave. De reparatieduur bedraagt meestal 3 tot 5 werkdagen. Op alle reparaties krijgt u 3 maanden garantie.

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432