Kleuren laserprinters

HomeKleuren laserprinters

OP ZOEK NAAR EEN KLEURENLASERPRINTER VOOR AFDRUKKEN IN KLEUR?

Een all-in-one kleurenlaserprinter is ideaal voor als u voornamelijk kleurrijke bestanden print. Is het van groot belang dat deze documenten in de juiste kleuren gedrukt worden, dan moet u natuurlijk een goede laserprinter voor kleur aanschaffen. Daarvoor kunt u natuurlijk terecht bij Refurbished Printer. Bekijk al onze kleuren laser printers waarmee u in prachtige, heldere kleuren kunt afdrukken en laat u overtuigen door de uitstekende kwaliteit.

EEN KWALITATIEF HOOGWAARDIGE ALL-IN-ONE KLEURENLASERPRINTER

Als u op zoek bent naar de ideale kleuren laserprinter all-in-one voor al uw gekleurde documenten, dan bent u bij Refurbished Printer aan het juiste adres. Wij zijn in Nederland en België namelijk dé specialist op het gebied van refurbished laserprinters. Alle kleurenlaserprinters die wij verkopen zijn volledig gecontroleerd en goedgekeurd door een specialist. Op deze manier bent u verzekerd van een kleuren laserprinter van uitstekende kwaliteit! U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten en merken laser kleurenprinters, zoals:

WAAROM EEN MULTIFUNCTIONELE A3 of A4 KLEURENPRINTER KOPEN BIJ REFURBISHED PRINTER?

Wilt u graag een all-in-one laserprinter voor afdrukken in kleur kopen, dan kunt u dus het best terecht bij Refurbished Printer. Onze printers zijn namelijk volledig refurbished, waardoor u heel wat kosten kunt besparen. Nergens anders vindt u een goedkopere kleurenlaserprinter met scanner om mee te kunnen printen en scannen in uitstekende, heldere kleuren. De multifunctional refurbished printers die we aanbieden zijn uitstekend onderhouden en zijn na strenge controle, reiniging en eventuele vervanging klaar om een tweede leven te gaan leiden. Veel van onze kleurenprinters zijn draadloos en zijn vaak geleased geweest. Overigens hebben we ook kleurenlaserprinters met bekabeling. Waarom u bij ons een kleurenlaserprinter all-in-one moet kopen? Bij ons bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding en ook voor onderhoud en reparatie van uw kleurenlaserprinter kunt u bij ons terecht. Wij leveren iedere refurbished kleurenlaserprinter inclusief garantie. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze bezorg- en/of installatieservice en kunt u eventueel uw oude kleurenlaserprinter inruilen tegen een marktconforme prijs.

Weet u niet precies welke printer u nodig heeft? Bekijk dan onze gids voor het kopen van een zakelijke printer of neem direct contact met ons op!

Zeer snelle, vriendelijke, behulpzame service ontvangen!

Ik had maar een klein probleempje met mijn printer. Op mijn mail kreeg ik na 17 minuten al een goed antwoord! Mijn probleem kon ik niet direct zelf verhelpen. Opnieuw een hulpverzoek per mail verzonden. Ik kreeg direct een telefoontje met de juiste instructie. Opgelost! erg bedankt voor de fijne service. Hou ik van!

René van Gisteren, Leuth

Altijd behulpzaam en meedenkend!

Nog nooit voor niets contact gezocht. Als ik een probleem heb wordt het snel en adequaat opgelost.

Anke, Tiel

Uitstekend service en klantvriendelijke personeel.

Afgelopen 5 jaar altijd goed geholpen door de medewerkers van Refurbished Printer. Als ik een probleem met de printer heb of een nieuwe tonnerset moet besteld worden of kom ik niet uit met de printer of nieuwe printer nodig heb bel ik altijd Refurbished Printer en wordt al snel geholpen. Top bedrijf is dat! Dank voor de goeie en vooral snelle service.

Zorgmodus. Hengelo

Uitmuntend

Compleet verrast door de hoge kwaliteit en service van deze firma. Elders moet je lang wachten of zelf handleidingen doorspitten, maar hier wordt je nog gewoon goed geholpen.

Ballemans, Hoorn

Klantvriendelijk

Onwijs goed geholpen door het personeel van refurbished Printer. Na een update van Windows 10 werkte de driver niet meer. Dit was na een paar minuten kosteloos verholpen. Ik bestel binnenkort weer een toner!

Dank! Gr. Hanna.

Hanna, Zevenbergen

Wilt u meer weten over onze printers?

color
https://refurbishedprinter.nl/wp-content/themes/maple/
https://refurbishedprinter.nl/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/data/sites/web/hp-printereu/subsites/hp-printer.eu/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
on
off

Open chat
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432