Kleuren laserprinters

KLEUREN LASERPRINTER KOPEN

Een all-in-one kleurenlaserprinter is ideaal voor als u voornamelijk kleurrijke bestanden print. Is het van groot belang dat deze documenten in de juiste kleuren gedrukt worden, dan moet u natuurlijk een goede laserprinter voor kleur aanschaffen. Daarvoor kunt u natuurlijk terecht bij Refurbished Printer. Bekijk al onze kleuren laser printers waarmee u in prachtige, heldere kleuren kunt afdrukken en laat u overtuigen door de uitstekende kwaliteit.

Een kwalitatief hoogwaardige all-in-one laserprinter kleur met scanner

Als u op zoek bent naar de ideale laserprinter kleur all-in-one voor al uw gekleurde documenten, dan bent u bij Refurbished Printer aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten en merken laserprinters kleur all-in-one. Hieronder een overzicht van ons assortiment.

Waarom een A4 laserprinter kleur kopen bij Refurbished Printer?

Wilt u graag een all-in-one laserprinter voor afdrukken in kleur kopen, dan kunt u dus het best terecht bij Refurbished Printer. Onze printers zijn namelijk volledig refurbished, waardoor u heel wat kosten kunt besparen. Nergens anders vindt u een goedkopere kleurenlaserprinter met scanner om mee te kunnen printen en scannen in uitstekende, heldere kleuren. De multifunctional refurbished printers die we aanbieden zijn uitstekend onderhouden en zijn na strenge controle, reiniging en eventuele vervanging klaar om een tweede leven te gaan leiden. Veel van onze kleurenprinters zijn draadloos en zijn vaak geleased geweest. Overigens hebben we ook kleurenlaserprinters met bekabeling.

Waarom bij ons een A4 laserprinter kleur moet kopen? 

Bij ons bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding en ook voor onderhoud en reparatie van uw kleurenlaserprinter kunt u bij ons terecht. Wij leveren iedere refurbished kleurenlaserprinter inclusief garantie. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze bezorg- en/of installatieservice en kunt u eventueel uw oude kleurenlaserprinter inruilen tegen een marktconforme prijs.

Laserprinter kleur all-in-one (met wifi)

Wist u dat u ook refurbished laserprinters kleur all-in-one (met wifi) bij ons kunt aanschaffen? Het voordeel hiervan is dat u met een druk op de knop vanaf uw computer meerdere en verschillende documenten tegelijk kunt afdrukken. Het netwerk van de kleuren laserprinter zorgt ervoor dat u in één keer al uw geprinte documenten uit de printer kunt halen. Ook kunt u via de printer documenten die u gescand heeft direct e-mailen. Handig! Naast compacte laser kleurenprinters met wifi, zijn er ook volledige draadloze laserprinters voor kleur bij ons beschikbaar. Met andere woorden bieden wij: multifunctionele laserprinters voor kleur all-in-one (met wifi), wat wilt u nog meer? 

Een laserprinter kleur met wifi of zonder wifi kopen

Wij zijn in Nederland en België dé specialist op het gebied van opgeknapte laserprinters (refurbished). Alle kleurenlaserprinters die wij verkopen zijn volledig gecontroleerd en goedgekeurd door een specialist. Op deze manier bent u verzekerd van een laserprinter voor documenten met kleur, van uitstekende kwaliteit. Weet u niet precies welke printer u nodig heeft? Bekijk dan onze gids voor het kopen van een zakelijke printer of neem direct contact met ons op!

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432