Lexmark

HomeMerkenLexmark

Refurbished Lexmark laserprinter voor kleur of zwart-wit

Lexmark printers zijn geschikt voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Bij Refurbished printers vindt u zowel Lexmark zwart-witprinters als kleuren laserpinters. Wij hebben verschillende soorten refurbished printers van Lexmark en adviseren u graag over geschikte printers.

Bekijk ook onze andere printers

Refurbished Lexmark A3 printer all-in-one voor zwart-wit afdrukken

Maakt u veel afdrukken in zwart-wit en bent u op zoek naar een degelijke printer die snel afdrukken kan maken? Dan is een all-in-one printer van Lexmark wat u zoekt!  Een all-in-one laserprinter van dit merk kan scannen, faxen, kopieren en uiteraard haarscherpe afdrukken maken. Hierdoor zijn deze multifunctionele printers geschikt voor gebruik thuis als voor op kantoor.

Refurbished Lexmark laserprinter kleur

Voor al uw kleurenafdrukken, kleurenscans en kleurenkopieën kunt u terecht bij Refurbished Printer. Wij hebben verschillende soorten Lexmark printers in ons assortiment waarmee u snel heldere afdrukken kunt maken. De Lexmark all-in-one kleuren laserprinters zijn tevens geschikt voor faxen, kopiëren, scannen dus u heeft hiermee alle functionaliteiten in één apparaat.

Lexmark A3 of A4 printer, welke kiest u?

Een A3 printer of toch een A4 printer? Twijfelt u welke printer het beste bij uw gebruik past? Dan helpen wij u bij het maken van uw keuze. Het onderscheid tussen beide printers zit hem  in het formaat printers en in de kracht van de printer. Een A4 printer is perfect als u alleen in A4-formaat documenten uitprint. Een A3 printer kan zowel op A3 als A4 formaat printen en heeft in de regel iets meer kracht dan een A4 printer, omdat deze het vermogen heeft om met hoge snelheid A3 printjes af te drukken. Hierdoor gaat ook het afdrukken van A4 prints sneller dan bij een A4 printer. Wilt u dus zowel A3 als A4 formaat af kunnen drukken, kies dan voor een A4 printer. 

Neem contact op voor meer informatie over een Lexmark A3 en A4 printer

Heeft u meer informatie nodig om een keuze te maken? Dan helpen wij u uiteraard graag. U kunt ons contactformulier invullen, een mailtje sturen of bellen. Ook voor onderhoud en reparaties kunt u bij ons terecht. u heeft standaard 1 to 6 maanden garantie op onze refurbished printers, afhankelijk van het aankoopbedrag.

Zeer snelle, vriendelijke, behulpzame service ontvangen!

Ik had maar een klein probleempje met mijn printer. Op mijn mail kreeg ik na 17 minuten al een goed antwoord! Mijn probleem kon ik niet direct zelf verhelpen. Opnieuw een hulpverzoek per mail verzonden. Ik kreeg direct een telefoontje met de juiste instructie. Opgelost! erg bedankt voor de fijne service. Hou ik van!

René van Gisteren, Leuth

Altijd behulpzaam en meedenkend!

Nog nooit voor niets contact gezocht. Als ik een probleem heb wordt het snel en adequaat opgelost.

Anke, Tiel

Uitstekend service en klantvriendelijke personeel.

Afgelopen 5 jaar altijd goed geholpen door de medewerkers van Refurbished Printer. Als ik een probleem met de printer heb of een nieuwe tonnerset moet besteld worden of kom ik niet uit met de printer of nieuwe printer nodig heb bel ik altijd Refurbished Printer en wordt al snel geholpen. Top bedrijf is dat! Dank voor de goeie en vooral snelle service.

Zorgmodus. Hengelo

Uitmuntend

Compleet verrast door de hoge kwaliteit en service van deze firma. Elders moet je lang wachten of zelf handleidingen doorspitten, maar hier wordt je nog gewoon goed geholpen.

Ballemans, Hoorn

Klantvriendelijk

Onwijs goed geholpen door het personeel van refurbished Printer. Na een update van Windows 10 werkte de driver niet meer. Dit was na een paar minuten kosteloos verholpen. Ik bestel binnenkort weer een toner!

Dank! Gr. Hanna.

Hanna, Zevenbergen

Wilt u meer weten over onze service?

color
https://refurbishedprinter.nl/wp-content/themes/maple/
https://refurbishedprinter.nl/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/data/sites/web/hp-printereu/subsites/hp-printer.eu/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
on
off

Open chat
Hulp nodig?
(Enkel voor bedrijven B2B)
Voeg +31 (0)6 28725364 toe aan uw contacten en stel uw zakelijke vraag via whatsapp! (Dit nummer wordt niet opgenomen)

Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432