Lexmark

Een refurbished Lexmark laserprinter kleur en zwart wit

Lexmark printers zijn geschikt voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Bij Refurbished Printer vindt u zowel Lexmark printers voor zwart wit afdrukken als laserprinters voor prachtige prints in haarscherpe kleuren. Wij hebben verschillende soorten refurbished printers van Lexmark en adviseren u graag.

Zwart wit laserprinter van topkwaliteit

Simpele afdrukken, zoals tekstdocumenten, rapporten, facturen en administratie maken? Dan heeft u voldoende aan een Lexmark zwart wit laserprinter. Deze drukt uw documenten haarfijn af op topsnelheid.

Kies voor een Lexmark kleurenlaserprinter!

Voor al uw kleurenafdrukken kunt u terecht bij Refurbished Printer. Wij hebben verschillende soorten Lexmark printers in ons assortiment waarmee u snel heldere afdrukken kunt maken. Wanneer u voor de beste kleurenprints wilt gaan, is een Lexmark kleurenlaserprinter bij uitstek de beste keus. Geen ingewikkelde extra opties – simpel en praktisch. Zowel handig voor persoonlijk gebruik als voor zakelijk gebruik, bijvoorbeeld wanneer u ZZP’er bent.

Waarom gaan voor een Lexmark all-in-one laserprinter?

Een all-in-one laserprinter van Lexmark doet meer dan alleen printen. Kopiëren, scannen en faxen en dat alles snel, efficiënt en met de beste beeldkwaliteit. Wanneer u voor een refurbished model kiest, heeft u ook nog eens prijsvoordeel. Dat is pas goede kwaliteit voor een scherpe prijs!

Lexmark A3 printer of A4 printer: welke kiest u?

Een A3 printer of toch een A4 printer? Twijfelt u welke printer het beste bij uw gebruik past? Dan helpen wij u bij het maken van uw keus. Het onderscheid tussen beide printers zit hem  in het formaat printers en in de kracht van de printer. Een Lexmark A4 printer is perfect als u alleen in A4-formaat documenten uitprint. Een Lexmark A3 printer kan zowel op A3 als A4-formaat printen en heeft in de regel iets meer kracht dan een A4 printer, omdat deze het vermogen heeft om met hoge snelheid A3 prints af te drukken. Hierdoor gaat ook het afdrukken van A4 prints sneller dan bij een reguliere A4 printer. 

Bestel uw refurbished Lexmark printer

Wanneer u uw Lexmark printer bij Refurbished Printers koopt, profiteert u van alle voordelen. Welke dat zijn? De aanschaf is goedkoper. Daarnaast worden al onze printers door een specialist gecontroleerd, getest en zo nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Ook heeft u bij ons garantie en staan we altijd voor u klaar. Bestel vandaag nog uw refurbished Lexmark printer!

Meer informatie, advies en contact

Heeft u meer informatie nodig om een keuze te maken? Dan helpen wij u uiteraard graag. U kunt ons contactformulier invullen, een mailtje sturen of bellen. Ook voor onderhoud en reparaties kunt u bij ons terecht.

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432