Ricoh

Refurbished Ricoh laserprinter kopen

Het merk Ricoh biedt diverse laserprinters aan, voor zowel zwart-wit als kleurenprints. Ricoh printers hebben een gebruiksvriendelijke interface en zijn eenvoudig te bedienen. Het merk richt zich op het maken van multifunctionele, duurzame en betaalbare printers voor bedrijven, maar ook voor particulieren hebben zij een ruim aanbod.

Ricoh laserprinter kleur

Wilt u graag een Ricoh laserprinter voor kleurenprints aanschaffen? Refurbished Printers heeft een groot aanbod refurbished Ricoh printers van uitstekende kwaliteit. Al onze printers worden voor verkoop gecontroleerd door een specialist. Indien er onderdelen gerepareerd, schoongemaakt of vervangen moeten worden, zorgen wij daar uiteraard voor. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat alle printers aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. U ontvangt standaard garantie op onze printers (1 tot 6 maanden, afhankelijk van het aankoopbedrag). U kunt er voor een aantal printers tevens voor kiezen om een langere garantietermijn af te sluiten.

Ricoh A3 printer zwart-wit

Ricoh heeft naast laserprinters voor kleur ook laserprinters voor zwart-wit afdrukken in het assortiment. Zwart-witprinters zijn uitermate geschikt wanneer u bijvoorbeeld alleen tekst- of cijferbestanden uit hoeft te printen en u geen kleurenafdrukken nodig heeft. In dat geval is een zwart-wit printer een ideale oplossing! Bovendien bent u minder geld kwijt aan catridges omdat u slechts 1 soort cartridge of toner nodig heeft.

Ricoh all-in-one refurbished laserprinter voor A3 of A4

Wij verkopen all-in-one laserprinters voor A3 en A4 prints van het merk Ricoh. Met deze printers kunt u zowel printen, als kopiëren, faxen en scannen dus u kiest met een all-in-one printer altijd voor een multifunctioneel apparaat. Print u alleen op A4-formaat, dan kunt u het beste kiezen voor een A4 printer. Wilt u ook regelmatig prints op een groter formaat kunnen afdrukken? Dan adviseren we een A3 printer. Deze printers kunnen namelijk documenten in A3 en A4-formaat printen. Onze A4 als A3 printers zijn 50 tot 90% goedkoper dan nieuwe printers, dus u betaalt altijd een voordelige prijs! Neem voor meer informatie contact met ons op, wij helpen u graag!

Zeer snelle, vriendelijke, behulpzame service ontvangen!

Ik had maar een klein probleempje met mijn printer. Op mijn mail kreeg ik na 17 minuten al een goed antwoord! Mijn probleem kon ik niet direct zelf verhelpen. Opnieuw een hulpverzoek per mail verzonden. Ik kreeg direct een telefoontje met de juiste instructie. Opgelost! erg bedankt voor de fijne service. Hou ik van!

René van Gisteren, Leuth

Altijd behulpzaam en meedenkend!

Nog nooit voor niets contact gezocht. Als ik een probleem heb wordt het snel en adequaat opgelost.

Anke, Tiel

Uitstekend service en klantvriendelijke personeel.

Afgelopen 5 jaar altijd goed geholpen door de medewerkers van Refurbished Printer. Als ik een probleem met de printer heb of een nieuwe tonnerset moet besteld worden of kom ik niet uit met de printer of nieuwe printer nodig heb bel ik altijd Refurbished Printer en wordt al snel geholpen. Top bedrijf is dat! Dank voor de goeie en vooral snelle service.

Zorgmodus. Hengelo

Uitmuntend

Compleet verrast door de hoge kwaliteit en service van deze firma. Elders moet je lang wachten of zelf handleidingen doorspitten, maar hier wordt je nog gewoon goed geholpen.

Ballemans, Hoorn

Klantvriendelijk

Onwijs goed geholpen door het personeel van refurbished Printer. Na een update van Windows 10 werkte de driver niet meer. Dit was na een paar minuten kosteloos verholpen. Ik bestel binnenkort weer een toner!

Dank! Gr. Hanna.

Hanna, Zevenbergen

Wilt u meer weten over onze service?

color
https://refurbishedprinter.nl/wp-content/themes/maple/
https://refurbishedprinter.nl/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/data/sites/web/hp-printereu/subsites/hp-printer.eu/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
on
off

Open chat
Hulp nodig?
(Enkel voor bedrijven B2B)
Voeg +31 (0)6 28725364 toe aan uw contacten en stel uw zakelijke vraag via whatsapp! (Dit nummer wordt niet opgenomen)

Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432