Kyocera

Kyocera laserprinter kleur en zwart wit

Bent u op zoek naar een refurbished printer van het merk Kyocera? Zoek dan niet verder, want bij Refurbished Printer vindt u een ruim assortiment printers van dit merk. Kyocera is een Japans merk met voornamelijk printers voor kantoor. 

Kyocera laserprinter kleur

Voor kleurenprints van de beste kwaliteit voor uw bedrijf, kiest u voor een Kyocera laserprinter kleur. Hoge kwaliteit én snelheid, dat hebt u nodig wanneer u uw documenten afdrukt. Handig in gebruik, doet wat het moet doen en doet dit uitstekend!

Ga voor een Kyocera laserprinter zwart wit

Drukt u uw documenten voornamelijk af in zwart wit, bijvoorbeeld omdat u voornamelijk rapporteren, facturen en overige administratie print? Dan is de Kyocera laserprinter zwart wit iets voor u. Ook van deze printer mag u de beste afdrukkwaliteit verwachten.

Kyocera all-in-one laserprinter

Een all-in-one laserprinter heeft veel voordelen. Een van die voordelen is dat een laserprinter bijzonder scherpe afdrukken maakt op hoge snelheid. Daarnaast kunt u scannen, kopiëren en e-mailen. Kyocera combineert deze eigenschappen in printers die bovendien afdrukken in de hoogste kleurkwaliteit kunnen maken. Print u voornamelijk zwart wit? Dan is het verstandig om een refurbished all-in-one laserprinter zwart wit aan te schaffen. Dit scheelt u niet alleen in aanschafkosten, maar ook in printkosten. U hoeft voor een zwart wit printer namelijk maar één type cartridge aan te schaffen. Bovendien liggen de aanschafkosten van een refurbished printer een stuk lager dan wanneer u een nieuwe printer zou aanschaffen. Dit is tot wel 90 procent goedkoper!

Kiezen voor een Kyocera A3 printer of A4 printer?

Overweegt u om een refurbished Kyocera kleurenprinter aan te schaffen? Dan is een A3 all-one kleurenprinter aan te raden als u zowel op A3 als A4-formaat afdrukken wilt maken. Wilt u alleen op A4-formaat printen, dan volstaat een A4 printer. Wanneer u kiest voor een refurbished A3 of A4 printer wordt deze voor verkoop altijd door een specialist gecontroleerd. Indien nodig worden onderdelen die niet meer aan de kwaliteitseisen voldoen, gerepareerd of vervangen voor nieuwe onderdelen. Tot slot testen we de printer altijd voor verkoop en geven we garantie op onze printers. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd bent van een perfect functionerende printer.

Bestel een Kyocera printer voor zakelijk afdrukken

Met een all-in-one printer kunt u printen, scannen en kopiëren ineen! U heeft dus niet meer verschillende apparaten nodig, maar kunt met een enkel apparaat uit de voeten. Kyocera wordt veel gebruikt in kantooromgevingen, maar u kunt ook een Kyocera printer kopen voor thuisgebruik. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432