Kyocera

Refurbished Kyocera printer kopen

Bent u op zoek naar een refurbished printer van het merk Kyocera? Zoek dan niet verder, want bij Refurbished Printer vindt u een ruim assortiment printers van dit merk. Kyocera is een Japans merk met voornamelijk printers voor kantoor.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN REFURBISHED KYOCERA A3 PRINTER?

Kyocera printers staan bekend om hun milieuvriendelijkheid en betrouwbaarheid en worden met name voor kantooromgevingen gebruikt. Kyocera prints zijn van zeer scherpe kwaliteit en de printers kunnen op hoge snelheid prints afdrukken. Een refurbished printer van Kyocera is ideaal voor het printen van zwart-wit en kleurenafdrukken. Bovendien is een refurbished printer veel goedkoper dan zijn nieuwe tegenhanger; dit kan tot wel 90% in aanschafwaarde schelen. Overigens is refurbished niet hetzelfde als tweedehands. Wanneer u kiest voor een refurbished printer wordt deze namelijk voor verkoop altijd door een specialist gecontroleerd. Indien nodig worden onderdelen die niet meer aan de kwaliteitseisen voldoen, gerepareerd of vervangen voor nieuwe onderdelen. Tot slot testen we de printer altijd voor verkoop en geven we garantie op onze printers. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd bent van een perfect functionerende printer.

KYOCERA ZWART-WIT ALL-IN-ONE REFURBISHED PRINTER BESTELLEN

Maakt u voornamelijk zwart-wit afdrukken? Dan is het verstandig om een refurbished zwart-wit printer aan te schaffen. Dit scheelt u namelijk niet alleen in aanschafkosten, maar ook in printkosten. U hoeft voor een zwart-wit printer namelijk maar één type cartridge aan te schaffen. Bovendien liggen de aanschafkosten van een refurbished zwart-wit printer een stuk lager dan wanneer u een nieuwe printer zou aanschaffen. Dit kan tot wel 90% op de aanschafwaarde schelen.

KYOCERA A3 OF A4 LASERPRINTER VOOR KLEUR AFDRUKKEN

Een laserprinter heeft veel voordelen. Een van die voordelen is dat een laserprinter bijzonder scherpe afdrukken maakt op hoge snelheid. Kyocera combineert deze eigenschappen in printers die bovendien afdrukken in de hoogste kleurkwaliteit kunnen maken. Overweegt u om een refurbished Kyocera kleurenprinter aan te schaffen? Dan is een A3 all-one kleurenprinter aan te raden als u zowel op A3 als A4-formaat afdrukken wilt maken. Wilt u alleen op A4-formaat printen, dan volstaat een A4 printer.

BESTEL EEN KYOCERA A3 ALL-IN-ONE PRINTER VOOR ZOWEL ZAKELIJK ALS PRIVÉGEBRUIK

Met een all-in-one printer kunt u printen, scannen en kopiëren ineen! U heeft dus niet meer verschillende apparaten nodig, maar kunt met een enkel apparaat uit de voeten. Kyocera wordt veel gebruikt in kantooromgevingen, maar u kunt ook een Kyocera printer kopen voor thuisgebruik. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432