Transfer belt

TRANSFER BELT

De transfer belt zorgt ervoor dat het tonerpoeder wordt aangebracht op het papier. De transfer belt verzamelt ook enig tonerpoeder wat op deze belt is achtergebleven. In de transfer belt zit een cleaning blade wat de restpoeder van de belt afveegt. Dit onderdeel kan vervuild raken door bijvoorbeeld een stukje papier wat is achtergebleven maar ook (onherstelbaar) beschadigd raken door bijvoorbeeld een nietje wat in de printer terecht is gekomen.

De transfer belt werkt samen met de drums en de fuser om een afdruk te genereren. Een transfer belt wordt ook wel transfereenheid of image transfer belt (itb) genoemd en is in vele professionele laserprinters een vervangingsonderdeel met een levensduur van circa 75.000 tot wel meer dan 150.000 afdrukken.

TRANSFER BELT VOOR UW PRINTER

Wanneer de transfer belt van een goedkope laserprinter (‘niet of minder professionele laserprinter’) versleten is loont het vaak niet meer om deze nog te (laten) vervangen. Het onderdeel is soms ook lastig te vervangen bij goedkopere laserprinters en de kosten zijn vaak dusdanig hoog dat u dan bijvoorbeeld beter een refurbished professionele laserprinter inclusief garantie aan kunt schaffen. U vindt bij ons verschillende soorten refurbished laserprinters, zowel kleurenprinters als zwart wit printers.

 

BESTEL UW TRANSFER BELT BIJ REFURBISHED PRINTER

Bij verkeerd gebruik van de printer is de kans op schade aan de transfer belt groot. Refurbished Printer levert enkel originele (OEM) transfer belts voor de scherpste prijs. Tevens kan Refurbished Printer u van dienst zijn met vervanging van dit onderdeel. Vindt u in onze webshop niet de juiste transfer belt voor uw printer, dan kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar info@refurbishedprinter.nl of door te bellen naar 088-0016432. Doordat ons aanbod dagelijks verandert kunnen wij u telefonisch of via e-mail altijd snel(ler) van dienst zijn.

Bestel hier uw transfer belts
Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432