Afbeeldingsdrums

AFBEELDINGSDRUMS

De drum ofwel afbeeldingsdrum is een afdrukrol (te herkennen aan de veelal groene kleur) die er bij laserprinters voor zorgt dat tekst en afbeeldingen op het papier gezet worden. Tonerpoeder wordt door middel van statische elektriciteit door de lichtgevoelige rol van de drum op papier gezet. Door de warmte van de afdrukrollen (ook wel fuser genaamd) wordt het tonerpoeder vervolgens in de vezels van papier gesmolten.

Vaak zit een drum geïntegreerd in een toner cartridge waardoor dit 1 vervangingsonderdeel is. Maar bij diverse merken (bijvoorbeeld Brother) en type laserprinters zijn de afbeeldingsdrum en toner cartridges ook 2 aparte vervangingsonderdelen. Deze 2 vervangingsonderdelen produceren samen de afdruk. Beide vervangingsonderdelen hebben een verschillende levensduur en kunnen hierdoor apart van elkaar vervangen worden. Wanneer deze onderdelen aan vervanging toe zijn wordt dit door de printer aangegeven door middel van een meldingen op het scherm of door lampjes op de printer.

AFBEELDINGSDRUM VERVANGEN

Let erop, dat een losse afbeeldingsdrum (of een toner cartridge met geïntegreerde drum) nooit te lang mag worden blootgesteld aan licht! Dit kan de lichtgevoelige rol namelijk onherstelbaar beschadigen waardoor de afdrukkwaliteit verslechterd (bijvoorbeeld lichte strepen door afdrukken). Tevens mag u de afbeeldingsdrum nooit met uw vingers of een scherp voorwerp aanraken. Haal een drum daarom dus alleen uit de verpakking wanneer u dit onderdeel gaat vervangen.

 

AFBEELDINGSDRUM KOPEN BIJ REFURBISHED PRINTER

Refurbished Printer levert originele (OEM) afbeeldingsdrums van diverse gerenommeerde merken waaronder HP, Canon, Xerox, Brother en Ricoh voor een scherpe prijs. Regelmatig heeft Refurbished Printer de beschikking over zeer scherp geprijsde nieuwe originele (OEM) drums waarvan de verpakking licht beschadigd is, de doos geopend is geweest of waarvan het originele merkartikel is herverpakt. Deze originele (OEM) drums kunnen wij hierdoor tot wel 50% goedkoper aanbieden dan de reguliere verkoopprijs.

 

AFBEELDINGSDRUM ONLINE BESTELLEN

U hoeft de deur niet meer uit om een afbeeldingsdrum te kopen. U kunt uw afbeeldingsdrum namelijk gemakkelijk online bestellen bij Refurbished Printer! In onze webshop vindt u een zeer uitgebreid aanbod. Kunt u toch niet de juiste drum voor uw printer in onze webshop vinden, dan kunt u per mail (info@refurbishedprinter.nl) of telefoon (088-0016432) contact met ons opnemen. Ons aanbod verandert dagelijks waardoor wij u telefonisch of via e-mail altijd snel(ler) van dienst kunnen zijn.

Bestel hier uw afbeeldingsdrums
Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432