bordje B2B

OVER ONS

Refurbished Printer is de specialist in Nederland en Belgie van professionele refurbished HP laserprinters. Refurbished printers zijn gebruikte printers (veelal goed onderhouden geleasede apparatuur) die volledig zijn nagekeken door een HP gecertificeerde specialist, intern en extern gereinigd en daar waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Refurbished Printer levert diverse soorten HP Laserprinters en richt zich voornamelijk op ZZP’ers , MKB organisaties, stichtingen en verenigingen.

Refurbished Printer garandeert de beste prijs kwaliteit verhouding op basis van printerspecificaties, tellerstanden en status supplies. Refurbished printers worden door ons geleverd inclusief BTW factuur en garantie.

Tevens levert Refurbished Printer nieuwe en gebruikte printeronderdelen, toner cartridges, diverse andere verbruiksmaterialen en verzorgt onderhoud en reparatie.

MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen)

De visie van Refurbished Printer is dat gebruikte hardware gezien moet worden als een bewust alternatief voor nieuwe hardware. Dit kan uiteraard alleen als de kwaliteit en de service op een vergelijkbaar niveau zijn. Echter moet er wel een serieus voordeel qua prijs te behalen zijn. Met onze professionele HP laserprinters en multifunctionals garanderen wij een voordeel van 50% tot wel 90% op de nieuwprijs. Daarnaast worden alle refurbished producten geleverd inclusief garantie. Op de meeste producten kan er zelfs een aanvullende garantie tot 24 maanden bovenop de standaard garantie worden afgesloten.

Met het aanbieden van refurbished printers en multifunctionals verlengen wij de levensduur van deze hardware aanzienlijk. Maar wat als deze hardware toch echt het einde van de levenscyclus heeft bereikt? In dat geval wordt de hardware op een zo min mogelijke milieubelastende wijze gerecycled. Door deze vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen zorgen wij ervoor dat we duurzaam met onze grondstoffen om te gaan en het milieu effect te beperken.

Ingenomen hardware wordt zoveel mogelijk hergebruikt. Op deze manier kunnen onderdelen die nog goed functioneren kunnen weer opnieuw worden gebruikt. Alle onderdelen die overblijven worden op een milieuvriendelijke manier verwerkt. De betreffende materialen worden gescheiden om deze te kunnen recyclen. Zo wordt oude hardware omgezet tot secundaire grondstoffen. Op deze manier dragen wij samen met onze verwerkers bij aan de circulaire economie.

Uitgebreid aanbod van professionele refubished HP printers

Substantiele verlaging van uw printerkosten

Bezorging i.c.m. installatie door professional (optioneel)

Altijd inclusief 3 maanden garantie

Altijd inclusief BTW factuur

1 adres voor onderhoud, reparatie, toners en onderdelen

Inruil van uw oude printer tegen marktconforme prijs mogelijk

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

Service
Kwaliteit
Afspraken nakomen
Besparen op uw printkosten

Heeft u nog vragen neem dan nu contact op

color
https://refurbishedprinter.nl/wp-content/themes/maple/
https://refurbishedprinter.nl/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/data/sites/web/hp-printereu/subsites/hp-printer.eu/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
off
off

Open chat
Hulp nodig?
(Enkel voor bedrijven B2B)
Voeg +31 (0)6 28725364 toe aan uw contacten en stel uw zakelijke vraag via whatsapp! (Dit nummer wordt niet opgenomen)

Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432