Fusers

FUSERS

Moet u de fuser van uw printer vervangen? Ook daarvoor kunt u terecht bij Refurbished Printer. In onze webshop vindt u alles wat u nodig hebt op het gebied van onderdelen en accessoires voor uw printer.

WAT IS EEN FUSER?

De fuser is een vervangingsonderdeel wat bestaat uit een paar drukrollen die het tonerpoeder op het papier fixeert door middel van verwarming (tot wel 200 graden). Tonerdeeltjes (tonerpoeder) wordt door middel van statische elektriciteit op het papier gezet (image) om de gewenste tekst en afbeeldingen te maken als het papier de imaging drum (afdrukrol) passeert. Vervolgens gaat het papier door de fuser zodat de tonerdeeltjes in de vezels van het papier worden gesmolten en hierdoor permanent blijft zitten. Een fuser heeft bij de meeste professionele laserprinters een levensduur van circa 75.000 tot wel meer dan 150.000 afdrukken en is meestal gemakkelijk zelf te vervangen.

 

FUSER VAN DE PRINTER VERVANGEN

Wanneer de fuser van een goedkope laserprinter (‘niet of minder professionele laserprinter’) versleten is loont het vaak niet meer om deze nog te (laten) vervangen. Het onderdeel is namelijk vaak lastig te vervangen bij goedkopere laserprinters en de kosten zijn vaak dusdanig hoog dat u bijvoorbeeld beter een refurbished professionele laserprinter inclusief garantie aan kunt schaffen. U vindt bij ons verschillende soorten refurbished laserprinters, zowel kleurenprinters als zwart wit printers.

 

FUSER KOPEN BIJ REFURBISHED PRINTER

Bij gebruik van papiersoorten die niet ondersteund worden door de printer is de kans op onherstelbare schade aan de fuser groot! Refurbished Printer levert enkel originele (OEM) fusers voor de scherpste prijs. Tevens kan Refurbished Printer u van dienst zijn met vervanging van dit onderdeel. Vindt u in onze webshop onverhoopt toch niet de juiste fuser voor uw printer, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@refurbishedprinter.nl of door te bellen naar 088-0016432. Doordat ons aanbod dagelijks verandert kunnen wij u telefonisch of via e-mail altijd snel(ler) van dienst zijn

Bestel hier uw fusers
Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432