HP

Refurbished HP Laserprinter kleur en zwart wit kopen

Refurbished HP printers zijn er in alle soorten en maten. U kunt kiezen uit HP laserprinters voor kleur, zwart-wit, A3, A4 en all-in-one printers. Hier leest u wat de belangrijkste verschillen zijn en waar u op moet letten bij het uitzoeken van een printer.

HP laserjet kleurenprinter

Een van de meest gekozen refurbished printers zijn de HP laser kleurenprinters. Deze zijn perfect voor op kantoor! Met een HP laserjet kleurenprinter drukt u uw documenten snel en in haarfijne kleuren af. Deze printers zijn ideaal voor vertrouwelijke informatie, zijn duurzaam en makkelijk te bedienen.

Een A3 of A4 laserprinter kleur kopen

Een A3 en A4 printer kunnen beide A4 afdrukken. Een HP A3 laserprinter kleur kan echter ook nog A3 formaten printen, en dit type printer werkt doorgaans sneller dan een A4 laserprinter, omdat deze op hoge snelheid A3 prints moet kunnen maken. Hierdoor ligt de snelheid van A4´tjes produceren ook hoger. Drukt u dus alleen A4 formaten af, dan volstaat een HP A4 laserprinter. Moet u soms ook grotere formaten printen, bijvoorbeeld voor uw bedrijf, dan kunt u het beste kiezen voor een A3 laserprinter. Al onze refurbished HP printers worden bovendien voor verkoop uitvoerig gecontroleerd door een specialist. Wanneer er onderdelen schoongemaakt, vervangen of gerepareerd dienen te worden, zorgt onze specialist ervoor dat dit op professionele wijze geregeld wordt. Hierdoor heeft u altijd de zekerheid dat uw HP laserprinter uitstekend functioneert en zo goed als nieuw is.

HP printer voor zakelijk gebruik gebruik op kantoor

Compact, gebruiksvriendelijk, duurzaam en kostenbesparend. Dat somt de HP printers op. Of u nu gaat voor een zwart wit printer voor het afdrukken van rapporten, een all-in-one laserjet kleurenprinter voor haarscherpe beelden of een netwerkprinter – HP heeft het allemaal. Dat maakt het zakelijk printen een stuk gemakkelijk.

De voordelen van een HP all-in-one laserprinter kleur

Een HP all-in-one laserprinter is multifunctioneel, wat betekent dat er meerdere functies in één apparaat mogelijk zijn. U kunt met de HP all-in-one laserprinter afdrukken, kopiëren en scannen. Hierdoor kunt u efficiënter werken, want alles is gecombineerd in één enkel apparaat. Daarnaast zijn HP all-in-one laserprinters erg gebruiksvriendelijk en van zeer goede kwaliteit.

A3 laserprinter van HP: kies ik A3 of A4?

Het belangrijkste verschil tussen een A4 of A3 laserprinter van HP is de papiergrootte die de printer kan verwerken. Ook zijn er een aantal functionaliteiten die samenhangen met die verschillende papierformaten. A4 laserprinters zijn geschikt voor alledaagse taken, maar de A3 laserprinter van HP is geschikt voor meerzijdige toepassingen. Bijvoorbeeld voor het afdrukken van spreadsheets, grafieken en presentaties die meer papierruimte nodig hebben. Door goed na te denken over uw printbehoeften, kunt u de juiste printer kiezen.

Waarom gaan voor een refurbished HP laserprinter?

Zoekt u een goedkope HP printer die ook nog een lang meegaat? Dan is een refurbished model iets voor u. Onze tweedehands HP printers worden altijd geleverd met garantie en zijn volledig nagekeken en daar waar nodig zijn onderdelen vervangen. Een gebruikte HP laserprinter is tot wel 90 procent goedkoper dan een nieuwe printer. Dat wil jij toch ook voor jouw bedrijf? 

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem bij vragen daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432