HP

Refurbished HP laserprinter bestellen

Refurbished HP printers zijn er in alle soorten en maten. U kunt kiezen uit HP laserprinters voor kleur, zwart-wit, A3, A4 en all-in-one printers. Hier leest u wat de belangrijkste verschillen zijn en waar u op moet letten bij het uitzoeken van een printer.

HP REFURBISHED LASERPRINTER KLEUR

Een van de meest gekozen refurbished printers zijn de HP laser kleurenprinters. Een all-in-one HP laserprinter, wat wil zeggen dat ze over een scanner beschikken en zowel kunnen scannen, als printen, faxen en kopiëren. Een HP kleuren laserprinter all-in-one heeft vaak optioneel ook een wifi-verbinding waardoor u draadloos kunt printen.

HP REFURBISHED LASERPRINTER ZWART-WIT

Naast een laserprinter van HP voor kleur kunt u ook kiezen voor een zwart-wit laserprinter. Deze printers printen haarscherpe zwart-wit afdrukken en zijn zowel in een gewone als all-in-one uitvoering verkrijgbaar. Ook deze printers zijn meestal voorzien van een wifiverbinding waardoor u draadloos vanaf uw mobiel, tablet, laptop of desktop kunt printen. Bovendien is een zwart-wit laserprinter vaak goedkoper, doordat u slechts één type cartridge of toner hoeft aan te schaffen.

HP ALL-IN-ONE A3 OF A4 LASERPRINTER

Een A3 en A4 printer kunnen beide A4 afdrukken. Een A3 printer kan echter ook nog A3 formaten printen, en dit type printer werkt doorgaans sneller dan een A4 printer, omdat deze op hoge snelheid A3 prints moet kunnen maken. Hierdoor ligt de snelheid van A4´tjes produceren ook hoger. Drukt u dus alleen A4 formaten af, dan volstaat een A4 printer. Moet u soms ook grotere formaten printen, bijvoorbeeld voor uw bedrijf, dan kunt u het beste kiezen voor een A3 printer.Al onze refurmished HP printers worden bovendien voor verkoop uitvoerig gecontroleerd door een specialist. Wanneer er onderdelen schoongemaakt, vervangen of gerepareerd dienen te worden, zorgt onze specialist ervoor dat dit op professionele wijze geregeld wordt. Hierdoor heeft u altijd de zekerheid dat uw printer uitstekend functioneert en zo goed als nieuw is.

MEER WETEN? NEEM DAN GEHEEL VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden! Neem bij vragen daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432