Refurbished HP laserprinter bestellen

Refurbished HP printers zijn er in alle soorten en maten. U kunt kiezen uit HP laserprinters voor kleur, zwart-wit, A3, A4 en all-in-one printers. Hier leest u wat de belangrijkste verschillen zijn en waar u op moet letten bij het uitzoeken van een printer.

HP refurbished laserprinter kleur

Een van de meest gekozen refurbished printers zijn de HP laser kleurenprinters. Een all-in-one HP laserprinter, wat wil zeggen dat ze over een scanner beschikken en zowel kunnen scannen, als printen, faxen en kopiëren. Een HP kleuren laserprinter all-in-one heeft vaak ook een wifi-verbinding waardoor u draadloos kunt printen.

HP refurbished laserprinter zwart-wit

Naast een laserprinter van HP voor kleur kunt u ook kiezen voor een zwart-wit laserprinter. Deze printers printen haarscherpe zwart-wit afdrukken en zijn zowel in een gewone als all-in-one uitvoering verkrijgbaar. Ook deze printers zijn meestal voorzien van een wifiverbinding waardoor u draadloos vanaf uw mobiel, tablet, laptop of desktop kunt printen. Bovendien is een zwart-wit laserprinter vaak goedkoper, doordat u slechts één type cartridge of toner hoeft aan te schaffen.

HP all-in-one A3 of A4 laserprinter

Een A3 en A4 printer kunnen beide A4 afdrukken. Een A3 printer kan echter ook nog A3 formaten printen, en dit type printer werkt doorgaans sneller dan een A4 printer, omdat deze op hoge snelheid A3 prints moet kunnen maken. Hierdoor ligt de snelheid van A4´tjes produceren ook hoger. Drukt u dus alleen A4 formaten af, dan volstaat een A4 printer. Moet u soms ook grotere formaten printen, bijvoorbeeld voor uw bedrijf, dan kunt u het beste kiezen voor een A3 printer.Al onze refurmished HP printers worden bovendien voor verkoop uitvoerig gecontroleerd door een specialist. Wanneer er onderdelen schoongemaakt, vervangen of gerepareerd dienen te worden, zorgt onze specialist ervoor dat dit op professionele wijze geregeld wordt. Hierdoor heeft u altijd de zekerheid dat uw printer uitstekend functioneert en zo goed als nieuw is.

Meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden! Neem bij vragen daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zeer snelle, vriendelijke, behulpzame service ontvangen!

Ik had maar een klein probleempje met mijn printer. Op mijn mail kreeg ik na 17 minuten al een goed antwoord! Mijn probleem kon ik niet direct zelf verhelpen. Opnieuw een hulpverzoek per mail verzonden. Ik kreeg direct een telefoontje met de juiste instructie. Opgelost! erg bedankt voor de fijne service. Hou ik van!

René van Gisteren, Leuth

Altijd behulpzaam en meedenkend!

Nog nooit voor niets contact gezocht. Als ik een probleem heb wordt het snel en adequaat opgelost.

Anke, Tiel

Uitstekend service en klantvriendelijke personeel.

Afgelopen 5 jaar altijd goed geholpen door de medewerkers van Refurbished Printer. Als ik een probleem met de printer heb of een nieuwe tonnerset moet besteld worden of kom ik niet uit met de printer of nieuwe printer nodig heb bel ik altijd Refurbished Printer en wordt al snel geholpen. Top bedrijf is dat! Dank voor de goeie en vooral snelle service.

Zorgmodus. Hengelo

Uitmuntend

Compleet verrast door de hoge kwaliteit en service van deze firma. Elders moet je lang wachten of zelf handleidingen doorspitten, maar hier wordt je nog gewoon goed geholpen.

Ballemans, Hoorn

Klantvriendelijk

Onwijs goed geholpen door het personeel van refurbished Printer. Na een update van Windows 10 werkte de driver niet meer. Dit was na een paar minuten kosteloos verholpen. Ik bestel binnenkort weer een toner!

Dank! Gr. Hanna.

Hanna, Zevenbergen

Wilt u meer weten over onze service?

color
https://refurbishedprinter.nl/wp-content/themes/maple/
https://refurbishedprinter.nl/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/data/sites/web/hp-printereu/subsites/hp-printer.eu/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
on
off

Open chat
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432