Zwart Wit Laserprinters

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN ZWART-WIT LASERPRINTER?

Een zwart-witprinter is ideaal voor als u voornamelijk bestanden print die geen kleur bevatten. Print u bijvoorbeeld enkel bepaalde rapporten met daarin alleen maar tekst of cijfers, dan heeft u natuurlijk helemaal geen kleur nodig. Het is verstandig om dan om een zwart-witprinter te kopen. U gebruikt dan namelijk maar één soort cartridge of toner, en bespaart daardoor dus flink wat kosten. Hiermee kiest u voor optimale efficiëntie in gebruik!

DÉ PRINTER VOOR AL UW ZWART WIT DOCUMENTEN

Als u op zoek bent naar de ideale kantoorprinter voor al uw zwart-wit documenten, dan bent u bij Refurbished Printer aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist in Nederland en België op het gebied van refurbished laserprinters. Alle zwart-witprinters die wij verkopen zijn volledig gecontroleerd en goedgekeurd door een specialist. Zo weet u zeker dat u een zwart-wit printer van uitstekende kwaliteit in huis haalt. U vindt bij ons verschillende soorten en merken zwart-wit laserprinters, zoals:

  • Zwart-wit A4 printers: deze printers zijn ervoor gemaakt om perfect op A4 af te drukken. Drukt u voornamelijk bestanden af op A4 formaat en heeft u zelden of nooit een ander formaat nodig, dan kunt u het beste kiezen voor deze zwart-wit printer.
  • Zwart-wit A4 all-in-one printers: deze zwart-wit-printers met scanner zijn er niet alleen om in zwart-wit af te drukken, maar kunnen ook kopiëren en scannen. Ideaal voor op kantoor!
  • Zwart-wit A3 all-in-one printers: deze printers kunnen printen tot A3-formaat, dus ook op A4 formaat en kunnen daarnaast ook kopiëren en scannen.

WAAROM EEN LASERPRINTER VOOR ZWART-WIT AFDRUKKEN KOPEN BIJ REFURBISHED PRINTER?

Een voordelige zwart-wit printer kopen, doet u bij bij Refurbished Printer. Waarom? Doordat onze printers refurbished zijn, bespaart u heel wat kosten terwijl de kwaliteit altijd uitstekend is. De printer maakt met een laser haarscherpe en heldere afdrukken in zwart-wit. Onze refurbished zwart-wit laserprinters zijn namelijk uitstekend onderhouden en vaak geleasede apparatuur. Na controle, reiniging en eventuele vervanging van onderdelen zijn deze printers altijd in uitstekende staat. Als u bij ons een zwart-wit printer gaat kopen, dan bent u gegarandeerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding en u kunt bij ons ook terecht voor onderhoud en reparatie. Elke refurbished printer wordt geleverd inclusief garantie. Optioneel kunt u ook gebruik maken van onze bezorgservice en/of installatieservice. U kunt ook uw oude zwart-witprinter inruilen tegen een marktconforme prijs. Na het kopen van een zwart-witprinter heeft u een substantiële verlaging van uw printkosten.

Op deze pagina kunt u direct online een zwart-witprinter kopen! Maak een keuze tussen onze verschillende soorten en laat u overtuigen door de scherpe prijzen en de uitstekende kwaliteit. Plaats direct uw bestelling en wij zorgen voor de rest!

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432