Zwart Wit Laserprinters

HomeZwart Wit Laserprinters

Wat zijn de voordelen van een zwart-wit laserprinter?

Een zwart-witprinter is ideaal voor als u voornamelijk bestanden print die geen kleur bevatten. Print u bijvoorbeeld enkel bepaalde rapporten met daarin alleen maar tekst of cijfers, dan heeft u natuurlijk helemaal geen kleur nodig. Het is verstandig om dan om een zwart-witprinter te kopen. U gebruikt dan namelijk maar één soort cartridge of toner, en bespaart daardoor dus flink wat kosten. Hiermee kiest u voor optimale efficiëntie in gebruik!

Dé printer voor al uw zwart wit documenten

Als u op zoek bent naar de ideale kantoorprinter voor al uw zwart-wit documenten, dan bent u bij Refurbished Printer aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist in Nederland en België op het gebied van refurbished laserprinters. Alle zwart-witprinters die wij verkopen zijn volledig gecontroleerd en goedgekeurd door een specialist. Zo weet u zeker dat u een zwart-wit printer van uitstekende kwaliteit in huis haalt. U vindt bij ons verschillende soorten en merken zwart-wit laserprinters, zoals:

  • Zwart-wit A4 printers: deze printers zijn ervoor gemaakt om perfect op A4 af te drukken. Drukt u voornamelijk bestanden af op A4 formaat en heeft u zelden of nooit een ander formaat nodig, dan kunt u het beste kiezen voor deze zwart-wit printer.
  • Zwart-wit A4 all-in-one printers: deze zwart-wit-printers met scanner zijn er niet alleen om in zwart-wit af te drukken, maar kunnen ook kopiëren en scannen. Ideaal voor op kantoor!
  • Zwart-wit A3 all-in-one printers: deze printers kunnen printen tot A3-formaat, dus ook op A4 formaat en kunnen daarnaast ook kopiëren en scannen.

WAAROM EEN LASERPRINTER VOOR ZWART-WIT AFDRUKKEN KOPEN BIJ REFURBISHED PRINTER?

Een voordelige zwart-wit printer kopen, doet u bij bij Refurbished Printer. Waarom? Doordat onze printers refurbished zijn, bespaart u heel wat kosten terwijl de kwaliteit altijd uitstekend is. De printer maakt met een laser haarscherpe en heldere afdrukken in zwart-wit. Onze refurbished zwart-wit laserprinters zijn namelijk uitstekend onderhouden en vaak geleasede apparatuur. Na controle, reiniging en eventuele vervanging van onderdelen zijn deze printers altijd in uitstekende staat. Als u bij ons een zwart-wit printer gaat kopen, dan bent u gegarandeerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding en u kunt bij ons ook terecht voor onderhoud en reparatie. Elke refurbished printer wordt geleverd inclusief garantie. Optioneel kunt u ook gebruik maken van onze bezorgservice en/of installatieservice. U kunt ook uw oude zwart-witprinter inruilen tegen een marktconforme prijs. Na het kopen van een zwart-witprinter heeft u een substantiële verlaging van uw printkosten.

Op deze pagina kunt u direct online een zwart-witprinter kopen! Maak een keuze tussen onze verschillende soorten en laat u overtuigen door de scherpe prijzen en de uitstekende kwaliteit. Plaats direct uw bestelling en wij zorgen voor de rest!

Zeer snelle, vriendelijke, behulpzame service ontvangen!

Ik had maar een klein probleempje met mijn printer. Op mijn mail kreeg ik na 17 minuten al een goed antwoord! Mijn probleem kon ik niet direct zelf verhelpen. Opnieuw een hulpverzoek per mail verzonden. Ik kreeg direct een telefoontje met de juiste instructie. Opgelost! erg bedankt voor de fijne service. Hou ik van!

René van Gisteren, Leuth

Altijd behulpzaam en meedenkend!

Nog nooit voor niets contact gezocht. Als ik een probleem heb wordt het snel en adequaat opgelost.

Anke, Tiel

Uitstekend service en klantvriendelijke personeel.

Afgelopen 5 jaar altijd goed geholpen door de medewerkers van Refurbished Printer. Als ik een probleem met de printer heb of een nieuwe tonnerset moet besteld worden of kom ik niet uit met de printer of nieuwe printer nodig heb bel ik altijd Refurbished Printer en wordt al snel geholpen. Top bedrijf is dat! Dank voor de goeie en vooral snelle service.

Zorgmodus. Hengelo

Uitmuntend

Compleet verrast door de hoge kwaliteit en service van deze firma. Elders moet je lang wachten of zelf handleidingen doorspitten, maar hier wordt je nog gewoon goed geholpen.

Ballemans, Hoorn

Klantvriendelijk

Onwijs goed geholpen door het personeel van refurbished Printer. Na een update van Windows 10 werkte de driver niet meer. Dit was na een paar minuten kosteloos verholpen. Ik bestel binnenkort weer een toner!

Dank! Gr. Hanna.

Hanna, Zevenbergen

Wilt u meer weten over onze printers?

color
https://refurbishedprinter.nl/wp-content/themes/maple/
https://refurbishedprinter.nl/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/data/sites/web/hp-printereu/subsites/hp-printer.eu/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
on
off

Open chat
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432