Zwart-wit printers A4 all-in-one

HomeZwart Wit LaserprintersZwart-wit printers A4 all-in-one

Laserprinter zwart-wit all-in-one A4

Bent u op zoek naar een laserprinter zwart-wit all-in-one? Dan bestelt u deze natuurlijk bij Refurbished Printer! Hier vindt u verschillende zwart wit printers waarmee u niet alleen kunt printen, maar ook kunt kopiëren en scannen. Ideaal voor op kantoor bijvoorbeeld! U wilt natuurlijk niet al te veel geld kwijt zijn aan een zwart-witprinter, maar deze moet wel van goede kwaliteit zijn. U zit natuurlijk niet te wachten op gedoe met de printer op het werk; dit kost tijd en veroorzaakt veel frustratie. Daarom koopt u uw zwart-witprinter bij Refurbished Printer. Wij kunnen u namelijk een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding bieden. Dit kunnen we doen doordat we refurbished printers verkopen die veelal afkomstig zijn van leasemaatschappijen. Hierdoor zijn ze periodiek onderhouden en zijn ze nog van uitstekende kwaliteit, maar kunt u toch profiteren van een scherpe prijs. Wij zorgen vervolgens voor een grondige en volledige reiniging van alle printers en voorzien ze waar nodig van nieuwe onderdelen. Zo profiteert u altijd van zwart-wit printers van de beste kwaliteit en een lange levensduur!

vanaf €249,00

LaserJet Enterprise M2727 MFP

tot 26 p.p.m. in zwart en kleuren / 1200 dpi afdrukken / kopieren, scannen, faxen / geschikt voor netwerkgebruik

vanaf €299,00

LaserJet Enterprise M525 MFP

42 ppm / kopieren + scannen (kleuren) / netwerk geschikt / duplex unit / 600 x 600 dpi / modulair uitbreidbaar

vanaf €499,00

LaserJet Enterprise M4555 MFP

50 ppm / kopieren + scannen (kleuren) / netwerk geschikt / duplex unit / 1200 x 1200 dpi / tot 20.000 pag. p.mnd aanbevolen / modulair uitbreidbaar

NU nieuw €1.595,00 

LASERJET M630

60 ppm / kopieren + scannen (kleuren) / netwerk geschikt / duplex unit  / tot 25.000 pag. p.mnd aanbevolen

Zwart-wit A4 printer kopen bij Refurbished Printer

Zijn de documenten die u op kantoor print voornamelijk in zwart-wit? Of zit er af en toe wel kleur in, maar is dit niet van essentieel belang? Dan is het een slimme keuze om een zwart-wit laserprinter te kiezen. U bespaart dan namelijk flink op de kosten, zeker als u kiest voor een zwart-wit all-in-one laserprinter. Gezien u hiermee niet alleen kunt printen maar ook kunt scannen en kopiëren, bespaart u ruimte en kosten op kantoor! Kiest u dan ook nog voor een kantoorprinter van Refurbished Printer, dan bent u al helemaal duurzaam bezig omdat u dan kiest voor een refurbished printer. Wij zijn dé specialist op het gebied van professionele refurbished printers. Bij ons kunt u er dus altijd zeker van zijn dat de printers van uitstekende kwaliteit zijn.

Online A4 zwart-wit laserprinter kopen

Maakt u de verstandige keuze om uw laserprinter zwart-wit all-in-one A4 bij Refurbished Printer te bestellen, dan profiteert u van een zeer prettige service. Zo kunt u ervoor kiezen om de printer zelf af te halen in ons magazijn, maar wij komen de printer ook graag bij u bezorgen. We kunnen de printer zelfs geheel voor u installeren, mocht u dat graag willen. Ook ontvangt u op iedere printer garantie en kunt u zelfs een langere garantietermijn afsluiten. Uw oude printer kunt u bij ons inleveren; wij kunnen er altijd nog wat mee en zo kunnen we alles recyclen. Alleen maar voordelen dus! Bestel dus direct uw all-in-one A4 zwart-wit laserprinter!

Wilt u meer weten over onze printers?

color
https://refurbishedprinter.nl/wp-content/themes/maple/
https://refurbishedprinter.nl/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/data/sites/web/hp-printereu/subsites/hp-printer.eu/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
on
off

Open chat
Hulp nodig?
(Enkel voor bedrijven B2B)
Voeg +31 (0)6 28725364 toe aan uw contacten en stel uw zakelijke vraag via whatsapp! (Dit nummer wordt niet opgenomen)

Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432