De voordelen van multifunctionele printers

Bent u op zoek naar een printer? Dan doet u er verstandig aan om te kiezen voor een multifunctionele printer! Een multifunctionele printer wordt ook wel een all in one of MFP printer genoemd en heeft veel voordelen. Bij Refurbished Printer vindt u diverse multifunctionele printers van uitstekende kwaliteit. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een multifunctionele printer voor uw bedrijf!

Op kantoor goed kunnen printen is natuurlijk erg belangrijk. Maar het is niet zo prettig om daar heel veel geld aan uit te geven; het is immers niets iets wat u direct omzet oplevert. Daarom wilt u graag een kantoorprinter kopen die niet al te duur is, maar die wel alles kan wat u nodig heeft en lang meegaat. Refurbished Printer helpt u graag met het maken van de keuze voor de juiste kantoorprinter.

Een multifunctionele printer kopen

Als u een printer wil kopen, dan heeft u heel wat af te wegen. Een multifunctionele printer kopen is een slim idee, maar het is ook zeker verstandig om verschillende multifunctionele printers eerst te vergelijken. Print u bijvoorbeeld vaak in kleur en is dat ook essentieel voor uw documenten? Dan is het het natuurlijk belangrijk dat u een goede multifunctionele kleurenprinter aanschaft. Als u regelmatig op A3 print, kiest u vanzelfsprekend voor een A3 printer. Hiermee kunt u ook op A4 printen. Wanneer kleur niet van essentieel belang is in uw documenten, dan kunt u beter kiezen voor een all in one zwart wit printer. Wanneer u naast A4 ook in A3 formaat moet kunnen printen, kopiëren en scannen.

Bekijk hier onze kleuren laserprinters!

Op kantoor goed kunnen printen is natuurlijk erg belangrijk. Maar het is niet zo prettig om daar heel veel geld aan uit te geven; het is immers niets iets wat u direct omzet oplevert. Daarom wilt u graag een kantoorprinter kopen die niet al te duur is, maar die wel alles kan wat u nodig heeft en lang meegaat. Refurbished Printer helpt u graag met het maken van de keuze voor de juiste kantoorprinter.

De juiste printer kopen: hoe veel wordt er geprint?

Het belangrijkste om in kaart te brengen wanneer u een kantoorprinter gaat kopen, is de mate waarin geprint wordt. Bij sommige bedrijven, bijvoorbeeld accountants- en advocatenkantoren, wordt erg veel geprint. Bij bedrijven waar online gewerkt wordt al een stuk minder. Wanneer er veel geprint wordt, moet u een printer hebben met goede capaciteit en een die snel kan printen. Daarnaast moet er ook gekeken worden datgene wat geprint wordt, vooral voor interne of externe doeleinden is. Wanneer er veel intern geprint wordt, voldoet een zwart-wit printer namelijk. Wanneer er vooral voor klanten geprint wordt, heeft u natuurlijk een kleurenprinter nodig, zodat het document er professioneel uitziet. 

HP Color Laserjet flow MFP M880z

Waarom kiezen voor een multifunctionele printer?

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een printer die alleen af kan drukken. Echter zult u op kantoor al snel merken dat u echt een multifunctionele printer nodig heeft die ook kan kopiëren en scannen. Daarnaast hebben multifunctionele kantoorprinters nog meer voordelen:

  • Minder kosten bij aanschaf. Als u ervoor kiest om een aparte printer, kopieermachine en scanner te kopen, bent u een flink duurder uit dan wanneer u een multifunctionele printer aanschaft. Het is dus beduidend goedkoper om te kiezen voor een all in one, oftewel multifunctionele printer!
  • Het bespaart tijd in uw werkproces. Uw scan naar de printer sturen? Dat is niet meer nodig. Een handtekening zetten en het bestand weer inscannen? Kan allemaal met hetzelfde apparaat! Hierdoor bespaart u heel wat tijd en frustratie. Een multifunctionele printer is erg gebruiksvriendelijk!
  • Het bespaart ruimte. Voor een aparte printer, kopieermachine en scanner heeft u bijna een aparte ruimte nodig. Dat is niet meer nodig met een all in one printer! In plaats van drie apparaten, heeft u er maar één. Dat bespaart heel wat ruimte!

Multifunctionele printers van Refurbished Printer

Een multifunctionele printer heeft dus heel veel voordelen. Daar komt nog een voordeel bij, als u kiest voor een multifunctionele HP printer van Refurbished Printer. Doordat onze printers refurbished zijn, bespaart u 50% tot wel 90%! En dat terwijl wij de uitstekende kwaliteit van onze printers altijd voor u kunnen garanderen. Een groter voordeel is er niet! Weet u niet precies welke printer u nodig heeft? Bekijk dan onze gids voor het kopen van een zakelijke printer of neem direct contact met ons op!

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432