Netwerkprinter kopen

Zoekt u een netwerkprinter? Refurbished Printer heeft diverse soorten refurbished netwerkprinters van het merk HP. Onze printers zijn tot wel 90% goedkoper dan nieuwe printers, inclusief garantie. Een professionele refurbished netwerkprinter kopen zonder concessies te doen aan de kwaliteit of functionaliteit, dat kan dus via Refurbished Printer!

Bekijk hier onze zwart/wit printers!

Wat is een netwerkprinter?

Een netwerkprinter is een printer die aangesloten is op een wifinetwerk. De printer kan worden geopend vanaf verschillende computers, waardoor printopdrachten draadloos naar de printer kunnen worden verzonden. U hoeft dus niet eerst de computer te verbinden met de printer, door middel van een USB kabel.

Zeker wanneer u met meerdere mensen werkt, of wanneer u bijvoorbeeld een gezin met studerende kinderen hebt, kan een netwerkprinter erg handig zijn. Zet de printer op een centrale plek in huis en iedereen kan gemakkelijk zijn of haar documenten printen. Ook op kantoor zijn de printers praktisch, zo kan al het kantoorpersoneel printen met één printer.

M855-family-300x260

Professionele tweedehands HP netwerkprinter aanschaffen

Onze professionele netwerkprinters voor op kantoor worden geleverd met garantie, zijn volledig refurbished (nagekeken, gereinigd en daar waar nodig gerepareerd) en substantieel goedkoper dan nieuw. Minimaal 50% tot wel 90% goedkoper dan nieuw!

Refurbished Printer levert alleen de beste professionele tweedehands HP netwerkprinters. De ideale printer voor startende ondernemers, ZZP’ers of MKB bedrijven. Of u nu op zoek bent naar een snelle zwart-wit printer, netwerkprinter, automatisch duplex printer, all in one printer, A4 of A3 laserprinter, Refurbished Printer biedt het allemaal.

HP-M605X--390x260

Het installeren van een netwerkprinter

Een netwerkprinter installeren is niet moeilijk. Als u echter weinig verstand hebt van computers en technologie kan het wat ingewikkeld zijn om de printer te installeren. U kunt dan het beste even om hulp vragen bij iemand die er verstand van heeft. Natuurlijk geven wij u hier ook graag advies over, zodat u uw printer snel en gemakkelijk goed kunt gebruiken!

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432