Kleuren laserprinters

EEN LASERPRINTER KLEUR

Niets zo handig als een laserprinter kleur om heldere, kleurrijke documenten te printen. Een dergelijk apparaat is van essentieel belang als u wilt dat de documenten mooi zijn geprint en erg helder zijn - en daarvoor kunt u bij Refurbished Printer terecht. Laat u overtuigen door de uitstekende kwaliteit die alle HP printers binnen het aanbod bieden, en geniet van prachtige, duidelijke kleuren bij elk document dat u print, zowel op het werk als thuis!

EEN HP KLEURENPRINTER VAN KWALITEIT, VAN REFURBISHED PRINTER

Zoekt u een HP printer die gewoon perfect is voor het afdrukken van documenten met kleur? Dan bent u bij Refurbished Printer aan het juiste adres. Als speciaalzaak van refurbished printers zijn wij actief in zowel België als Nederland. Alle printers worden regelmatig onderhouden én gecontroleerd, waarna ze goedgekeurd worden door uw HP specialist. Het gevolg? U kunt altijd zeker zijn van een kwalitatieve kleurenprinter. Het aanbod aan mogelijkheden is erg uitgebreid.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN REFURBISHED A4 LASERPRINTER IN KLEUR BIJ REFURBISHED PRINTER?

Bij Refurbished Printer bieden wij de beste opties voor het kopen van een all-in-one laserprinter in kleur, specifiek in A4-formaat. Onze printers zijn volledig refurbished, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op kosten. U zult nergens anders een goedkopere kleurenlaserprinter met scanner vinden waarmee u kunt printen en scannen in uitstekende, heldere kleuren. Onze refurbished multifunctionele printers zijn grondig onderhouden en na strenge controle, reiniging en eventuele vervanging van onderdelen klaar voor een tweede leven. Veel van onze kleurenprinters zijn draadloos en hebben vaak eerder als leaseapparatuur gefunctioneerd. Daarnaast bieden we ook kleurenlaserprinters met bekabeling aan.

WAAROM BIJ ONS EEN A4 LASERPRINTER IN KLEUR MOET KOPEN? 

Bij ons profiteert u van de beste prijs-kwaliteitverhouding en kunt u ook voor onderhoud en reparatie van uw kleurenlaserprinter bij ons terecht. Elke refurbished kleurenlaserprinter wordt geleverd inclusief garantie. Daarnaast bieden we bezorg- en installatieservices aan, en heeft u de mogelijkheid om uw oude kleurenlaserprinter in te ruilen tegen een marktconforme prijs.

Laserprinter kleur all-in-one (met wifi)

Wist u dat u ook refurbished laserprinters kleur all-in-one (met wifi) bij ons kunt aanschaffen? Het voordeel hiervan is dat u met een druk op de knop vanaf uw computer meerdere en verschillende documenten tegelijk kunt afdrukken. Het netwerk van de kleuren laserprinter zorgt ervoor dat u in één keer al uw geprinte documenten uit de printer kunt halen. Ook kunt u via de printer documenten die u gescand heeft direct e-mailen. Handig! Naast compacte laser kleurenprinters met wifi, zijn er ook volledige draadloze laserprinters voor kleur bij ons beschikbaar. Met andere woorden bieden wij: multifunctionele laserprinters voor kleur all-in-one (met wifi), wat wilt u nog meer? 

EEN LASERPRINTER IN KLEUR MET OF ZONDER WIFI KOPEN

Wij zijn in Nederland en België dé specialist op het gebied van opgeknapte laserprinters (refurbished). Alle kleurenlaserprinters die wij verkopen zijn volledig gecontroleerd en goedgekeurd door een specialist. Op deze manier bent u verzekerd van een laserprinter voor documenten met kleur, van uitstekende kwaliteit. Weet u niet precies welke printer u nodig heeft? Bekijk dan onze gids voor het kopen van een zakelijke printer of neem direct contact met ons op!

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432