Kleurenprinters A4

HomeKleuren laserprintersKleurenprinters A4

A4 kleurenprinters

Ideaal voor op kantoor: onze A4 laserprinters. Als kleur belangrijk is in uw documenten en zwart-wit simpelweg niet genoeg is, kiest u natuurlijk voor een kleurenprinter. In professionele documenten is het belangrijk dat kleuren helder en scherp zijn en dat documenten snel droog zijn zodat de kleuren niet uitlopen. Met onze A4 kleurenlaserprinters bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit, heldere kleuren en een zeer scherpe prijs. Laat u overtuigen en kies voor een A4 kleurenprinter van Refurbished Printer!

Printen in A4 met de meest heldere kleuren

Kwaliteit is erg belangrijk; u wilt eigenlijk geen omkijken naar de A4 laserprinter hebben. Deze moet het goed doen, snel en naar wens printen en geen storingen geven. Aan de andere kant wilt u natuurlijk niet te veel geld kwijt zijn; u bent op zoek naar de meest gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Deze vindt u bij Refurbished Printer. Onze A4 laserprinters zijn namelijk refurbished en komen veelal van een leasemaatschappij waar de kleurenprinters goed zijn onderhouden. Daarnaast gaan ze bij ons door een strenge controle en worden eventuele onderdelen vervangen zodat we de kwaliteit en lange levensduur altijd kunnen garanderen. Onze A4 zakelijke kleurenprinters printen dus de meest heldere kleuren en gaan nog jaren mee! Daarnaast bespaart u tot wel 50% op de aankoopprijs; een betere prijs-kwaliteitverhouding vindt u nergens.

Bestel online uw A4 laserprinter

Een A4 kleurenprinter bij Refurbished Printer bestellen is dus zeker een goed idee. U bespaart flink op de kosten terwijl u toch een printer op kantoor heeft staan die uitstekend werkt en de mooiste kleuren print. U kunt gemakkelijk online uw A4 laserprinter bestellen. Wij kunnen de printer vervolgens bij u bezorgen en eventueel installeren, maar het is ook mogelijk om de printer bij ons op te komen halen. Daarnaast profiteert u bij ons ook altijd van garantie; wij weten namelijk zeker dat onze A4 kleurenprinters nog erg lang meegaan! Als u de printer koopt ter vervanging van een oude printer, dan kunnen wij deze kosteloos meer retour nemen om vervolgens te recyclen. Wij denken niet alleen aan u, maar ook aan het milieu. Bestel dus direct online uw A4 laserprinter en profiteer!

Zeer snelle, vriendelijke, behulpzame service ontvangen!

Ik had maar een klein probleempje met mijn printer. Op mijn mail kreeg ik na 17 minuten al een goed antwoord! Mijn probleem kon ik niet direct zelf verhelpen. Opnieuw een hulpverzoek per mail verzonden. Ik kreeg direct een telefoontje met de juiste instructie. Opgelost! erg bedankt voor de fijne service. Hou ik van!

René van Gisteren, Leuth

Altijd behulpzaam en meedenkend!

Nog nooit voor niets contact gezocht. Als ik een probleem heb wordt het snel en adequaat opgelost.

Anke, Tiel

Uitstekend service en klantvriendelijke personeel.

Afgelopen 5 jaar altijd goed geholpen door de medewerkers van Refurbished Printer. Als ik een probleem met de printer heb of een nieuwe tonnerset moet besteld worden of kom ik niet uit met de printer of nieuwe printer nodig heb bel ik altijd Refurbished Printer en wordt al snel geholpen. Top bedrijf is dat! Dank voor de goeie en vooral snelle service.

Zorgmodus. Hengelo

Uitmuntend

Compleet verrast door de hoge kwaliteit en service van deze firma. Elders moet je lang wachten of zelf handleidingen doorspitten, maar hier wordt je nog gewoon goed geholpen.

Ballemans, Hoorn

Klantvriendelijk

Onwijs goed geholpen door het personeel van refurbished Printer. Na een update van Windows 10 werkte de driver niet meer. Dit was na een paar minuten kosteloos verholpen. Ik bestel binnenkort weer een toner!

Dank! Gr. Hanna.

Hanna, Zevenbergen

Wilt u meer weten over onze printers?

color
https://refurbishedprinter.nl/wp-content/themes/maple/
https://refurbishedprinter.nl/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/data/sites/web/hp-printereu/subsites/hp-printer.eu/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
on
off

Open chat
Hulp nodig?
(Enkel voor bedrijven B2B)
Voeg +31 (0)6 28725364 toe aan uw contacten en stel uw zakelijke vraag via whatsapp! (Dit nummer wordt niet opgenomen)

Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432