HP

Refurbished HP Laserprinter kleur en zwart wit kopen

Refurbished HP printers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en formaten. U heeft de keuze uit HP laserprinters in kleur, zwart-wit, A3, A4 en all-in-one printers. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste verschillen en waar u op moet letten bij het selecteren van een printer.

HP laserjet kleurenprinter

Een populaire keuze onder refurbished printers zijn de HP kleurenlaserprinters. Deze printers zijn uitermate geschikt voor gebruik op kantoor. Met een HP kleurenlaserprinter kunt u snel en met een uitstekende kleurkwaliteit documenten afdrukken. Ze zijn ideaal voor vertrouwelijke informatie, duurzaam en eenvoudig in gebruik.

Een A3 of A4 laserprinter kleur kopen

Zowel een A3 als een A4 printer kan A4-afdrukken maken. Een HP A3 kleuren laserprinter kan echter ook A3-formaten printen, en deze printers werken doorgaans sneller dan A4 laserprinters omdat ze in staat moeten zijn om op hoge snelheid A3-afdrukken te produceren. Hierdoor is de snelheid van het produceren van A4-pagina's ook hoger. Als u alleen A4-formaten afdrukt, is een HP A4 laserprinter voldoende. Als u echter ook regelmatig grotere formaten moet printen, bijvoorbeeld voor uw bedrijf, dan is een A3 laserprinter de beste keuze. Al onze refurbished HP printers worden grondig gecontroleerd door een specialist voordat ze worden verkocht. Indien nodig worden onderdelen gereinigd, vervangen of gerepareerd, zodat u altijd verzekerd bent van een uitstekend functionerende HP laserprinter die zo goed als nieuw is.

HP printer voor zakelijk gebruik gebruik op kantoor

Compact, gebruiksvriendelijk, duurzaam en kostenbesparend - dat zijn de kenmerken van HP printers. Of u nu kiest voor een zwart-wit printer voor het afdrukken van rapporten, een all-in-one kleuren laserjet printer voor haarscherpe afbeeldingen of een netwerkprinter, HP heeft het allemaal. Dit maakt zakelijk printen een stuk gemakkelijker.

De voordelen van een HP all-in-one laserprinter kleur

Een HP all-in-one laserprinter is multifunctioneel, wat betekent dat er meerdere functies in één apparaat mogelijk zijn. U kunt met de HP all-in-one laserprinter afdrukken, kopiëren en scannen. Hierdoor kunt u efficiënter werken, want alles is gecombineerd in één enkel apparaat. Daarnaast zijn HP all-in-one laserprinters erg gebruiksvriendelijk en van zeer goede kwaliteit.

A3 laserprinter van HP: kies ik A3 of A4?

Het belangrijkste verschil tussen een A4 of A3 laserprinter van HP is de papiergrootte die de printer kan verwerken. Ook zijn er een aantal functionaliteiten die samenhangen met die verschillende papierformaten. A4 laserprinters zijn geschikt voor alledaagse taken, maar de A3 laserprinter van HP is geschikt voor meerzijdige toepassingen. Bijvoorbeeld voor het afdrukken van spreadsheets, grafieken en presentaties die meer papierruimte nodig hebben. Door goed na te denken over uw printbehoeften, kunt u de juiste printer kiezen.

Waarom gaan voor een refurbished HP laserprinter?

Bent u op zoek naar een betaalbare HP printer die ook nog eens lang meegaat? Dan is een refurbished model de ideale keuze voor u. Onze tweedehands HP printers worden altijd geleverd met garantie, zijn volledig gecontroleerd en voorzien van nieuwe onderdelen indien nodig. Een gebruikte HP laserprinter is tot wel 90 procent goedkoper dan een nieuwe printer. Dat is een slimme keuze voor uw bedrijf, toch? 

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

We staan klaar om u te adviseren over de mogelijkheden. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken of een e-mail sturen. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432