Kyocera

Kyocera laserprinter kleur en zwart wit

Bij Refurbished Printer vindt u een uitgebreid assortiment refurbished Kyocera printers. Kyocera is een Japans merk dat voornamelijk printers voor kantooromgevingen produceert. 

KYOCERA KLEUREN LASERPRINTER

Voor hoogwaardige kleurenprints voor uw bedrijf kiest u een refurbished Kyocera kleurenlaserprinter. Deze printer biedt een uitstekende kwaliteit en snelheid voor al uw printbehoeften. Het is een gebruiksvriendelijke printer die betrouwbaar en efficiënt werkt.

Ga voor een Kyocera laserprinter zwart wit

Als u voornamelijk documenten in zwart-wit afdrukt, zoals rapporten, facturen en administratieve documenten, dan is een refurbished Kyocera zwart-wit laserprinter de ideale keuze. U kunt rekenen op hoogwaardige afdrukkwaliteit en betrouwbare prestaties.

Kyocera all-in-one laserprinter

Een Kyocera all-in-one laserprinter biedt diverse voordelen. Naast het leveren van scherpe afdrukken op hoge snelheid, kunt u met deze printer ook scannen, kopiëren en e-mailen. Kyocera combineert al deze functies in printers die uitstekende kleurenafdrukken kunnen maken. Als u hoofdzakelijk zwart-wit afdrukt, is het raadzaam om te kiezen voor een refurbished zwart-wit all-in-one laserprinter. Dit bespaart niet alleen op de aanschafkosten, maar ook op de printkosten, omdat u slechts één type cartridge nodig heeft. Bovendien zijn refurbished printers veel voordeliger dan nieuwe printers, tot wel 90% goedkoper!

KYOCERA A3 OF A4 PRINTER?

Als u overweegt om een refurbished Kyocera kleurenlaserprinter aan te schaffen, is een A3 all-in-one kleurenlaserprinter aan te raden als u zowel A3- als A4-formaat afdrukken wilt maken. Voor afdrukken op alleen A4-formaat is een A4 printer voldoende. Bij Refurbished Printer wordt elke refurbished A3- of A4-printer gecontroleerd door een specialist. Indien nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen om aan de kwaliteitseisen te voldoen. We testen elke printer grondig voor verkoop en bieden garantie, zodat u verzekerd bent van een perfect functionerende printer.

KYOCERA PRINTER VOOR ZAKELIJK GEBRUIK

Met een all-in-one printer kunt u printen, scannen en kopiëren met één apparaat. Dit maakt Kyocera printers ideaal voor zakelijk gebruik. Kyocera wordt veel gebruikt in kantooromgevingen, maar is ook geschikt voor thuisgebruik. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432