Lexmark

Een refurbished Lexmark laserprinter kleur en zwart wit

Bij Refurbished Printer vindt u een uitgebreid aanbod refurbished Lexmark printers, geschikt voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Wij bieden zowel Lexmark printers voor zwart-wit afdrukken als laserprinters voor prachtige kleurenprints. Ons deskundige team adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze.

Zwart wit laserprinter van topkwaliteit

Als u op zoek bent naar een eenvoudige printer voor het maken van tekstdocumenten, rapporten, facturen en administratieve afdrukken, dan is een Lexmark zwart-wit laserprinter perfect voor u. Deze printers leveren haarscherpe afdrukken op topsnelheid.

Kies voor een Lexmark kleurenlaserprinter!

Voor al uw kleurenafdrukken bieden wij verschillende modellen Lexmark printers in ons assortiment. Met een Lexmark kleurenlaserprinter maakt u snel heldere afdrukken. Deze printers zijn gebruiksvriendelijk en bieden de beste kleurenkwaliteit. Ze zijn geschikt voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik, bijvoorbeeld voor ZZP'ers.

VOORDELEN VAN EEN LEXMARK ALL-IN-ONE LASERPRINTER

Een Lexmark all-in-one laserprinter biedt meer dan alleen printen. U kunt ook kopiëren, scannen en faxen, dit alles met hoge snelheid en uitstekende beeldkwaliteit. Met een refurbished model profiteert u bovendien van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Zo krijgt u goede kwaliteit voor een scherpe prijs!

LEXMARK A3 PRINTER OF A4 PRINTER: WAT IS UW KEUZE?

Als u twijfelt tussen een Lexmark A3 of A4 printer, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Het verschil tussen beide printers zit in het formaat en de kracht van de printer. Een Lexmark A4 printer is ideaal als u alleen in A4-formaat afdrukt. Een Lexmark A3 printer kan zowel op A3 als A4 formaat printen en heeft over het algemeen meer kracht dan een A4 printer, omdat deze in staat is om met hoge snelheid A3-prints te maken. Hierdoor worden ook A4-prints sneller afgedrukt dan bij een reguliere A4 printer. 

Bestel uw refurbished Lexmark printer

Bij Refurbished Printer profiteert u van vele voordelen wanneer u een Lexmark printer bestelt. U bespaart op de aanschafkosten en al onze printers worden gecontroleerd, getest en indien nodig voorzien van nieuwe onderdelen door een specialist. Bovendien bieden wij garantie en staan wij altijd voor u klaar. Bestel vandaag nog uw refurbished Lexmark printer!

Meer informatie, advies en contact

Heeft u behoefte aan meer informatie om een weloverwogen keuze te maken? Ons team staat klaar om u te helpen. U kunt ons contactformulier invullen, een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen. Ook voor onderhoud en reparaties kunt u bij ons terecht.

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432