Ricoh

RICOH laserprinter kleur en zwart wit

Bij Refurbished Printer bieden we een breed assortiment refurbished RICOH laserprinters, zowel in kleur als zwart-wit. RICOH staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en eenvoudige bediening. Het merk richt zich op het leveren van multifunctionele, duurzame en betaalbare printers voor zowel bedrijven als particulieren.

KLEURENLASERPRINTER VAN RICOH

Als u op zoek bent naar een RICOH kleurenlaserprinter, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod van refurbished RICOH printers van uitstekende kwaliteit. Onze specialisten controleren elke printer voordat deze wordt verkocht. Indien nodig worden onderdelen gerepareerd, schoongemaakt of vervangen, zodat onze RICOH kleurenlaserprinters voldoen aan de hoogste standaarden. Deze printers zijn perfect voor bedrijven die hoogwaardige kleurenprints willen maken.

ZWART-WIT LASERPRINTER VAN RICOH

Voor zwart-wit afdrukken bieden we ook refurbished RICOH laserprinters aan. Deze printers leveren scherpe, heldere prints en zijn betrouwbaar in gebruik. Met een refurbished RICOH zwart-wit laserprinter kunt u rekenen op kwaliteit en prestaties, en dat tegen een betaalbare prijs.

KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID

Bij Refurbished Printer staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Onze RICOH laserprinters worden zorgvuldig gecontroleerd en getest, zodat u verzekerd bent van een goed functionerende printer. Bovendien bieden wij garantie op al onze refurbished printers, zodat u met een gerust hart kunt printen.

RICOH A4 PRINTER OF RICOH A3 PRINTER: WELKE IS GESCHIKT VOOR U?

Bij Refurbished Printer bieden we zowel RICOH all-in-one laserprinters voor A4-prints als voor A3-prints. Deze veelzijdige printers kunnen naast printen ook kopiëren, faxen en scannen, waardoor u met één apparaat meerdere functies tot uw beschikking heeft. Maar hoe bepaalt u nu of u een RICOH A4-printer of een RICOH A3-printer nodig heeft? Het antwoord is eigenlijk eenvoudig: als u alleen op A4-formaat afdrukt, is een A4-printer de meest geschikte keuze. Maar als u ook regelmatig prints op groter formaat wilt kunnen maken, raden we een RICOH A3-printer aan. Deze printers kunnen namelijk documenten zowel op A3- als A4-formaat afdrukken. Op die manier kunt u altijd de juiste printmogelijkheden kiezen die het beste bij uw behoeften passen.

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432