Over ons

OVER ONS

Refurbished Printer is de specialist in Nederland en Belgie van professionele refurbished HP laserprinters. Refurbished printers zijn gebruikte printers (veelal goed onderhouden geleasede apparatuur) die volledig zijn nagekeken door een HP gecertificeerde specialist, intern en extern gereinigd en daar waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Refurbished Printer levert diverse soorten HP Laserprinters en richt zich voornamelijk op ZZP’ers , MKB organisaties, stichtingen en verenigingen.

Refurbished Printer garandeert de beste prijs kwaliteit verhouding op basis van printerspecificaties, tellerstanden en status supplies. Refurbished printers worden door ons geleverd inclusief BTW factuur en garantie.

Tevens levert Refurbished Printer nieuwe en gebruikte printeronderdelen, toner cartridges, diverse andere verbruiksmaterialen en verzorgt onderhoud en reparatie.

MVO (MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN)

De visie van Refurbished Printer is dat gebruikte hardware gezien moet worden als een bewust alternatief voor nieuwe hardware. Dit kan uiteraard alleen als de kwaliteit en de service op een vergelijkbaar niveau zijn. Echter moet er wel een serieus voordeel qua prijs te behalen zijn. Met onze professionele HP laserprinters en multifunctionals garanderen wij een voordeel van 50% tot wel 90% op de nieuwprijs. Daarnaast worden alle refurbished producten geleverd inclusief garantie. Op de meeste producten kan er zelfs een aanvullende garantie tot 24 maanden bovenop de standaard garantie worden afgesloten.

Met het aanbieden van refurbished printers en multifunctionals verlengen wij de levensduur van deze hardware aanzienlijk. Maar wat als deze hardware toch echt het einde van de levenscyclus heeft bereikt? In dat geval wordt de hardware op een zo min mogelijke milieubelastende wijze gerecycled. Door deze vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen zorgen wij ervoor dat we duurzaam met onze grondstoffen om te gaan en het milieu effect te beperken.

Ingenomen hardware wordt zoveel mogelijk hergebruikt. Op deze manier kunnen onderdelen die nog goed functioneren kunnen weer opnieuw worden gebruikt. Alle onderdelen die overblijven worden op een milieuvriendelijke manier verwerkt. De betreffende materialen worden gescheiden om deze te kunnen recyclen. Zo wordt oude hardware omgezet tot secundaire grondstoffen. Op deze manier dragen wij samen met onze verwerkers bij aan de circulaire economie.

 

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432