Service

INSTALLATIE

Indien u geen (externe) systeembeheerder heeft, kan Refurbished Printer op verzoek uw printer(s) installeren in het netwerk van uw bedrijf. Ook als u problemen ondervindt met de toegankelijkheid van uw printer(s) in het netwerk, kan Refurbished Printer u van dienst zijn. We bieden meestal online ondersteuning als oplossing. Vanaf € 40,- kunt u al gebruikmaken van deze service.

BEZORGEN

Het vervoeren van een laserprinter vereist uiterste zorgvuldigheid, en dat kunt u het beste overlaten aan een professional. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om de printer zelf op te halen bij ons magazijn, dan biedt Refurbished Printer haar eigen professionele transportservice aan voor de bezorging van uw printer.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken met 088-0016432

PRINTERONDERDELEN

Indien u op zoek bent naar nieuwe of gebruikte onderdelen voor uw professionele refurbished printer, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij kunnen onderdelen leveren voor diverse merken professionele printers. Refurbished Printer heeft een uitgebreide voorraad van duizenden verschillende gebruikte, refurbished en nieuwe printeronderdelen. Voor merken zoals HP en Compaq hebben we een breed assortiment aan printeronderdelen beschikbaar. Zelfs als de betreffende onderdelen niet meer verkrijgbaar zijn bij de fabrikant, kunnen wij vaak nog steeds van dienst zijn. Wij bieden een garantie die gelijkwaardig of zelfs langer is dan die van de fabrikant!

Geef de naam of het nummer van de gezochte printeronderdelen telefonisch of via e-mail door en wij gaan direct voor u op zoek!

GARANTIE

Op elke refurbished printer levert Refurbished Printer garantie (afhankelijk van aankoopbedrag 1 t/m 6 maanden). Optioneel kan op diverse Refurbished printers uit ons assortiment een langere garantietermijn worden afgesloten.

INRUILEN / RECYCLEN

Refurbished Printer kan u assisteren bij het afvoeren, inventariseren, registreren van activa en wissen van gegevens van uw afgeschreven ICT-apparatuur. Hierdoor vermindert u risico's, verlaagt u kosten en verlicht u de stress die gepaard gaat met het verwijderen van apparatuur. Bovendien garandeert Refurbished Printer een marktconforme restwaarde!

Als uw ingewisselde printers niet meer kunnen worden gebruikt, hergebruiken wij de onderdelen of laten we ze recyclen. Op deze manier wordt er zo min mogelijk materiaal verspild, waardoor de belasting van het milieu wordt verminderd. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een belangrijk aspect voor Refurbished Printer. Niet voor niets is onze slogan: print 4 less (money & environmental pollution)!

Op basis van de verstrekte specificaties van uw ICT-apparatuur kan Refurbished Printer vooraf een indicatieve waardering geven. Nadat we de apparatuur hebben ontvangen, wordt deze door ons getest. Op basis van de testresultaten stellen we de definitieve prijs vast. Defecte en niet-verkoopbare ICT-apparatuur bieden wij aan bij geregistreerde recyclingbedrijven.

ONDERHOUD & REPARATIE

Refurbished Printer biedt tevens onderhoud en reparatiediensten voor professionele printers. In sommige gevallen kan reparatie in plaats van vervanging met een kostbaar onderdeel aanzienlijke kostenbesparingen opleveren. Indien mogelijk kunnen we bepaalde onderdelen ook vervangen door kwalitatieve gebruikte of refurbished exemplaren. Het is belangrijk om te benadrukken dat regelmatig onderhoud van uw printers grote reparatiekosten kan helpen voorkomen.

Onderhoud en reparaties worden altijd vooraf gegaan aan een heldere prijsopgave. De reparatieduur bedraagt meestal 3 tot 5 werkdagen. Op alle reparaties krijgt u 3 maanden garantie.

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432