Afbeeldingsdrums

AFBEELDINGSDRUMS

De afbeeldingsdrum, of drum, is een afdrukrol die vooral opvalt door zijn groene kleur en ervoor zorgt dat afbeeldingen en tekst op het geprinte papier terechtkomen. De afdrukrol van de drum heeft als functie het drukken van tonerpoeder op het papier via statische elektriciteit. De warmte van de rollen, of fuser, zorgt ervoor dat dit poeder in de vezels van het blad papier gesmolten wordt.

Een drum zit vaak verwerkt in de toner cartridge, waardoor het dus om slechts één onderdeel gaat. Bij veel merken, zoals Brother, en bepaalde types printers is die drum echter een afzonderlijk onderdeel. Samen vormen ze de zogenaamde afdruk, maar ze hebben wel beide een andere levensduur. Het voordeel? Ze kunnen los van elkaar vervangen worden. Als de onderdelen vervangen moeten worden, dan geeft de printer dit doorgaans aan met een melding op het printerscherm of door middel van lampjes.

DE AFBEELDINGSDRUM VAN UW PRINTER VERVANGEN

Een afbeeldingsdrum die los is mag niet lang blootgesteld worden aan licht, aangezien de rol die erin zit verwerkt erg gevoelig is aan licht en daardoor onherstelbaar beschadigd kan raken. Het resultaat is dat de afdrukkwaliteit achter zal gaan, waardoor er bijvoorbeeld strepen op het papier komen. Daarbij mag de afbeeldingsdrum ook niet met een scherp object, of de vingers, aangeraakt worden. Het is aangeraden de rol alleen uit de verpakking te halen als u dit onderdeel in uw printer wilt vervangen.

 

KOOP EEN AFBEEDLINGSDRUM BIJ UW HP PRINTER SPECIALIST

Refurbished Printer is dé leveranciers van OEM originele afbeeldingsdrums voor verscheidene vooraanstaande merken, zoals HP, Xerox, Brother, Ricoh en HP, tegen een heel scherpe prijs. Daarbij beschikt Refurbished Printer vaak over goedkope originele drums. Het gaat hierbij om onderdelen waarvan de verpakking lichtjes is beschadigd, de doos reeds geopend is geweest of het originele artikel opnieuw verpakt werd. Daardoor geniet u echter van een korting tot 50% in vergelijking met de originele verkoopprijs!

 

BESTEL EEN AFBEELDINGSDRUM ONLINE

Dankzij Refurbished Printer moet u zelfs niet meer naar de winkel voor een nieuwe afbeeldingsdrum. U kunt deze immers eenvoudig online bestellen in onze webshop, waar u een breed gamma aan drums vindt. Moest u echter toch niet het gewenste model vinden, dan kunt u ons contacteren via e-mail (info@refurbishedprinter.be) en via telefoon (088-OO16432). Het aanbod verandert elke dag, dus wij kunnen u via e-mail of telefoon altijd sneller helpen!

Bestel hier uw afbeeldingsdrums
Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432