De ideale kantoorprinter kopen

Op kantoor goed kunnen printen is natuurlijk erg belangrijk. Maar het is niet zo prettig om daar heel veel geld aan uit te geven; het is immers niets iets wat u direct omzet oplevert. Daarom wilt u graag een kantoorprinter kopen die niet al te duur is, maar die wel alles kan wat u nodig heeft en lang meegaat. Refurbished Printer helpt u graag met het maken van de keuze voor de juiste laserprinter voor kantoor.

Bekijk hier onze kleuren laserprinters!

Op kantoor goed kunnen printen is natuurlijk erg belangrijk. Maar het is niet zo prettig om daar heel veel geld aan uit te geven; het is immers niets iets wat u direct omzet oplevert. Daarom wilt u graag een kantoorprinter kopen die niet al te duur is, maar die wel alles kan wat u nodig heeft en lang meegaat. Refurbished Printer helpt u graag met het maken van de keuze voor de juiste kantoorprinter.

De juiste kantoorprinter kopen: hoe veel wordt er geprint?

Het belangrijkste om in kaart te brengen wanneer u een kantoorprinter gaat kopen, is de mate waarin geprint wordt. Bij sommige bedrijven, bijvoorbeeld accountants- en advocatenkantoren, wordt erg veel geprint. Bij bedrijven waar online gewerkt wordt al een stuk minder. Wanneer er veel geprint wordt, moet u een printer hebben met goede capaciteit en een die snel kan printen. Daarnaast moet er ook gekeken worden datgene wat geprint wordt, vooral voor interne of externe doeleinden is. Wanneer er veel intern geprint wordt, voldoet een zwart-wit printer namelijk. Wanneer er vooral voor klanten geprint wordt, heeft u natuurlijk een kleurenprinter nodig, zodat het document er professioneel uitziet. 

img_29629505_medium_1486632568_974_5634

Meer dan alleen een kantoorprinter nodig? 

Wanneer u niet alleen een kantoorprinter nodig heeft maar ook nog op zoek bent naar een scan- en kopieerapparaat, is het verstandiger om op zoek te gaan naar een multifunctionele printer. Met een multifunctionele kantoorprinter kunt u zowel printen als kopiëren en scannen. Dat bespaart u de aanschaf van 3 losse apparaten. Dat zorgt niet alleen voor ruimtebesparing, maar natuurlijk ook voor kostenbesparing. 

Waar moet u nog meer op letten bij het kopen van een kantoorprinter?

Daarnaast zijn er nog meer zaken waar u op moet letten bij het kopen van een kantoorprinter. Zo kunt u letten op de snelheid van de printer, wat u vaak terugvindt met de afkortingen PPM (Pages Per Minute) en IPM (Images Per Minute). Daarnaast speelt intern geheugen ook een rol. Wanneer u veel medewerkers hebt, is het belangrijk dat de kantoorprinter redelijk wat geheugen heeft, zodat het genoeg printopdrachten op kan slaan. Eerder schreven we een blog over het kiezen van een zakelijke printer, daar leest u nog meer tips. 

Goedkoop zakelijk printen? Kies voor een refurbished kantoorprinter!

Wanneer u wat kosten wil besparen, maar wel een kantoorprinter van kwaliteit wil kopen, kiest u voor een refurbished kantoorprinter. Al onze printers zijn refurbished en van uitstekende kwaliteit; dat is een garantie die wij u bieden.  Met een refurbished printer kunt u goedkoop zakelijk printen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432