DE DUURZAME MANIER OM PRINTERS TE KOPEN

Een refurbished printer aanschaffen

Indien u een professionele printer zoekt maar de nieuwprijs u afschrikt, dan biedt Refurbished Printer de ideale oplossing. Wij hebben hoogwaardige refurbished laserprinters tegen een aantrekkelijke prijs. Omdat deze printers tweedehands zijn, kunt u ze bovendien voor een voordelige prijs aanschaffen. Ons assortiment omvat verschillende types refurbished laserprinters. Of u nu op zoek bent naar een zwart-wit laserprinter of een kleurenprinter, bij ons vindt u zeker de kwalitatieve tweedehands laserprinter die u nodig heeft.

KOOP EEN TWEEDEHANDS BEDRIJFSPRINTER: TOT 90% GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE PRINTER!

Refurbished Printer is de leverancier voor de zakelijke markt van professionele refurbished (2e hands) laserprinters van diverse merken. Alle refurbished professionele printers worden altijd geleverd inclusief garantie, zijn volledig nagekeken, gereinigd en daar waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Of u nu een laserprinter of multifunctionele printer zoekt, kies voor een refurbished model.

Onze tweedehands laserprinters zijn veelal 50% tot meer dan 90% goedkoper dan de oorspronkelijke nieuwprijs! 

KOOP EEN GOEDKOPE LASERPRINTER

Ben je op zoek naar een voordelige laserprinter? Bij Refurbished Printer betaal je nooit te veel en kun je rekenen op kwaliteit. Bij ons kun je een betaalbare laserprinter voor jezelf of je kantoor aanschaffen. We bieden gereviseerde laserprinters van uitstekende kwaliteit, zodat je niet te veel hoeft te betalen voor je printer.

 

DE VOORDELEN VAN EEN REFURBISHED LASERPRINTER

Hoewel een goedkope nieuwe laserprinter misschien aantrekkelijk lijkt, is het meestal geen goede keuze voor professioneel gebruik. De kosten per afdruk zijn bij dergelijke printers veel hoger dan bij een professioneel gereviseerde tweedehandsprinter. De kwaliteit en snelheid van goedkope nieuwe laserprinters laten vaak te wensen over. Bovendien is het bij goedkope nieuwe printers bijna onmogelijk om onderdelen te vervangen als er iets kapot gaat. Goedkoop blijkt dan vaak duurkoop te zijn, en dat is niet wat je wilt wanneer je een zakelijke printer aanschaft. Of je nu een groot bedrijf hebt of een printer zoekt voor je MKB-bedrijf, je streeft naar kwaliteit en kostenbesparing op de lange termijn. Kies daarom zeker voor een professioneel gereviseerde tweedehands laserprinter. Bovendien draag je bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) door te kiezen voor een gebruikte printer, omdat wij duurzame en milieuvriendelijke printers verkopen. Je bestelt je voordelige tweedehands laserprinter eenvoudig online! 

OP ZOEK NAAR EEN REFURBISHED LASERPRINTER?

Als je een tweedehands gereviseerde laserprinter zoekt, ben je bij Refurbished Printer zeker aan het juiste adres. We zijn dé specialist in refurbished laserprinters in Nederland en België en kunnen je uitstekend van dienst zijn. Of je nu een printer nodig hebt voor A3-formaat, A4-formaat of een alles-in-één laserprinter, en of je nu een printer zoekt voor kleurendocumenten of zwart-witdocumenten, wij hebben het allemaal voor je. Als je niet zeker weet welke gereviseerde printer het beste bij je past, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor advies.

DUURZAME PRINTERS TEGEN EEN GOEDE PRIJS

Duurzaamheid staat tegenwoordig hoog in het vaandel bij veel bedrijven. Dat betekent dat zowel particulieren als bedrijven steeds meer aandacht besteden aan duurzaamheid. Bij Refurbished Printer kun je op een duurzame manier een printer kopen. Onze duurzame printers zijn verkrijgbaar tegen een goede prijs.

BESTEL BIJ REFURBISHED PRINTER

Wilt u een nieuwe printer kopen, maar wilt u niet te veel betalen? Dan moet u zeker een refurbished printer kopen bij Refurbished Printer! Wij hebben verschillende printers van uitstekende kwaliteit, die u voor een scherpe prijs kunt kopen. Onze printers zijn refurbished, wat betekent dat de printers na gebruik gecontroleerd en eventueel gerepareerd zijn. Daarna kunnen deze printers aangeboden worden voor hergebruik.

WAAROM KIEZEN VOOR ONZE PROFESSIONELE PRINTERS?

Breed aanbod

Breed aanbod van professionele printers (van MKB tot Enterprise printers)

Volledig nagekeken

Alle refurbished printers zijn door een ervaren engineer volledig nagekeken, gereinigd en daar waar nodig gerepareerd.

Garantie

Altijd garantie op een refurbished printer

Lagere kostprijs

Substantieel lagere kostprijs (zeer interessant alternatief voor nieuwe printers)

Toner cartridges

De scherpst geprijsde toner cartridges

Bezorging en installatie

Bezorging en installatie door heel Nederland en Belgie mogelijk

Reparatie

Reparatie en onderhoud van uw printers mogelijk

Veel gebruikte onderdelen

Circa 4000 nieuwe en gebruikte onderdelen van diverse merken printers op voorraad

Inruil mogelijk

Inruil van uw huidige printer(s) mogelijk tegen marktconforme prijzen

Verantwoord Ondernemen

Door hergebruik draagt u bij aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
Print 4 Less

AANTAL VAN ONZE STATISTIEKEN

Alles onder 1 dak voor uw printer. Toner cartridges voor de beste prijs kwaliteit verhouding, onderhoud & reparatie, eerlijk advies.

68+ Soorten printers

77+ Bestellingen per week

99% Tevreden klanten

1143+ Socialmedia volgers

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432