Keuze printer mede afhankelijk van printvolume

Er zijn zoveel verschillende soorten printers, daarom schreven we al eerder een artikel over het kiezen van de juiste printer. Er is nog een belangrijk aspect waar u op moet letten bij het kiezen van een printer, namelijk het printvolume. U wilt natuurlijk een duurzame keuze maken en een printer aanschaffen die lang meegaat.

Bekijk hier onze zwart/wit printers!

De verhouding tussen aanschafkosten en printkosten

Het is belangrijk om de verhouding tussen aanschafkosten en printkosten goed in de gaten te houden. Een printer die nieuw erg weinig kost, zal hoogstwaarschijnlijk erg hoge printkosten hebben. Dan heeft u wel een goedkope printer aangeschaft, maar wanneer u een groot printvolume heeft, kost u dit uiteindelijk nog erg veel. Daarnaast zijn goedkope printers ook niet gemaakt voor grote printvolumes, en zal u snel merken dat de print kwaliteit minder wordt en de printer er snel mee ophoudt. U kunt dus beter kiezen voor een printer die duurder is in de aanschaf. Bij deze printers is de afdruk vaak een stuk goedkoper en daarnaast gaan deze printers ook een stuk langer mee.

Kies voor een professionele printer bij een groot printvolume

Wanneer u een nieuwe printer aan wil schaffen, is het dus eerst belangrijk om uw printvolume te bepalen. Worden er in uw bedrijf veel grote documenten, misschien wel volledig in kleur, geprint? Gaat het om meerdere grote documenten die per dag geprint worden? Dan heeft uw bedrijf een groot printvolume en is het dus slim om te kiezen voor een echte professionele printer. Het is echter niet altijd aan de buitenkant te zien of het een professionele printer betreft. Bij een professionele printer wordt echter gebruik gemaakt van robuuste onderdelen die veelal ook nog los te vervangen zijn. Bij Refurbished Printer vindt u enkel professionele printers en bent u dus verzekerd van uitstekende printkwaliteit met een lange levensduur met lage afdrukkosten.

HP-LaserJet-pro-400-color-mfp-m475dw

Groot printvolume? Kies een refurbished laserprinter!

U heeft natuurlijk ook altijd de keuze tussen een laserprinter en inkjetprinter. Inkjetprinters zijn over het algemeen goedkoper in de aanschaf dan laserprinters, maar hebben hogere afdrukkosten. Wanneer u dus een groot printvolume heeft, is het aanschaffen van een laserprinter uiteindelijk ook goedkoper. Hierboven vertelden we u daarnaast dat het beter is om een professionele printer aan te schaffen dan een printer met een zeer lage nieuwprijs. U bent dan uiteindelijk namelijk altijd duurder uit. Bij ons vindt u echte refurbished printers, professionele printers van uitstekende kwaliteit die lang meegaan en lage afdrukkosten hebben. Het voordeel van onze refurbished printers is dat het gaat om professionele printers waarbij zowel de afdrukkosten als de aanschafkosten laag zijn. Een win-win situatie dus!

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432