Transfer belt

TRANSFER BELT

De transfer belt zorgt ervoor dat het tonerpoeder wordt aangebracht op het papier. De transfer belt verzamelt ook enig tonerpoeder wat op deze belt is achtergebleven. In de transfer belt zit een cleaning blade wat de restpoeder van de belt afveegt. Dit onderdeel kan vervuild raken door bijvoorbeeld een stukje papier wat is achtergebleven maar ook (onherstelbaar) beschadigd raken door bijvoorbeeld een nietje wat in de printer terecht is gekomen.

De transfer belt werkt samen met de drums en de fuser om een afdruk te genereren. Een transfer belt wordt ook wel transfereenheid of image transfer belt (itb) genoemd en is in vele professionele laserprinters een vervangingsonderdeel met een levensduur van circa 75.000 tot wel meer dan 150.000 afdrukken. Een transfer belt brengt het tonerpoeder aan op het gedrukte papier én verzamelt achtergebleven poeder, door middel van een zogenaamd 'cleaning blade'. Het onderdeel kan gemakkelijk vervuild geraken, bijvoorbeeld door een achtergebleven stukje papier, of zelfs onherstelbaar beschadigd raken door een nietje. De ITB werkt met de fuser en drums samen om een afdruk te maken. Een ander voord voor de ITB is de transfereenheid of de image transfer belt. Het is in de meeste professionele laserprinters een vervangbaar onderdeel dat tot 150.000 afdrukken meegaat!

EEN NIEUWE ITB VOOR UW PRINTER

Als de ITB van een goedkope printer beschadigd is, dan is het de moeite niet om deze te vervangen. In veel gevallen kost dat niet enkel veel, het is ook een ingewikkeld proces. U kiest dan beter voor een professionele, refurbished printer met garantie en die kunt u vinden bij Refurbished Printer. Zowel zwart-wit printers als kleurenprinters behoren tot het aanbod!

 

UW ITB BESTELLEN BIJ REFURBISHED PRINTER

De kans op schade is groot als de HP printer verkeerd gebruikt wordt. Bij Refurbished Printer vindt u originele OEM transfer belts voor een aangename prijs. Daarbij kan uw specialist u helpen bij de vervanging. Vindt u niet meteen de juiste belt, contacteer ons dan via info@refurbishedprinter.be of 088-0016432 om snel geholpen te worden!

Bestel hier uw transfer belts
Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432