Een gebruikte printer kopen

Heeft u een nieuwe printer nodig, dan heeft u vast al door dat dit heel wat geld kost. Daarom is het verstandig om eens naar de mogelijkheden van een gebruikte printer te kijken. Door een gebruikte printer te kopen die nog van uitstekende kwaliteit is, kunt u heel wat geld besparen. Bij Refurbished Printer vindt u gebruikte printers die uitstekend zijn onderhouden en wanneer nodig voorzien zijn van nieuwe onderdelen. Refurbished noemen wij dat. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn.

Een gebruikte A3 of A4 printer?

Allereerst moet u natuurlijk weten of u een A3 of A4 printer nodig hebt. Die keuze is erg makkelijk gemaakt. Want wanneer u enkel op A4 print, heeft u natuurlijk geen A3 printer nodig. Print u wel veel op A3, maar ook op A4, dan hoeft u geen extra printer aan te schaffen. A3 printers kunnen namelijk ook altijd op A4 printen; wel zo handig!

Bekijk hier onze zwart/wit printers!

Gebruikte zwart wit of kleurenprinter?

Elk bedrijf print wel eens in kleur, maar dat betekent niet dat het ook echt nodig is. U hoeft eigenlijk alleen een kleurenprinter te kopen wanneer het kleurgebruik in uw bestanden ook echt van belang is. Worden er enkel rapporten met cijfers geprint of wordt er voornamelijk geprint voor intern gebruik, dan is het een slimmere keuze om voor een zwart-wit printer te gaan. Is kleurgebruik essentieel, kies dan voor een gebruikte kleuren laserprinter zodat u volledige vrijheid hebt in het printen van uw bestanden, hoeveel kleur ze ook bevatten.

Inkjet of laserprinter?

We schreven al eerder over het verschil tussen een inkjet of laserprinter. Deze twee soorten printers werken allebei heel anders, maar over het algemeen geeft een laserprinter beter resultaat. Deze printers kunnen een stuk scherper afdrukken en zijn per slot van rekening voordeliger in gebruik dan inkjetprinters. In aanschaf zijn laserprinters wat duurder dan inkjetprinters, maar niet wanneer u kiest voor bijvoorbeeld een gebruikte A3 HP laserprinter van Refurbished Printer. Doordat onze A3 laserprinters gebruikt en refurbished zijn, bespaart u heel wat op de kosten terwijl u toch profiteert van een apparaat van kwaliteit.

2003288302-500x500

All in one: de gebruikte A3 multifunctional printer

Veel bedrijven hebben een A3 multifunctional (all in one) printer staan. De naam van de printer zegt het al, deze printer kan zowel printen op A4 als op A3 en kan daarnaast nog meer. Met een gebruikte A3 multifunctional printer kunt u niet alleen printen, maar ook kopiëren en scannen. Zo heeft u één apparaat staan waarmee u alles uit kan voeren! Koop uw gebruikte A3 multifunctional HP printer nu bij Refurbished Printer en profiteer van zeer scherpe prijzen en uitstekende kwaliteit. Mocht u nog vragen hebben over het aanschaffen van een gebruikte laserprinter, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432