Een gebruikte printer kopen

Het is u waarschijnlijk al duidelijk dat een nieuwe printer kopen heel wat kan kosten. Het is dan ook zeker een goed idee om eventueel een gebruikte printer te overwegen, aangezien het aanbod bij Refurbished Printer erg uitgebreid is. Door een tweedehands printer te kopen, die daarbij ook nog eens van heel goede kwaliteit is, doet u uzelf op verscheidene vlakken een groot plezier. Zo bespaart u niet enkel heel wat geld, een gebruikte HP printer bij Refurbished Printer is ook heel eenvoudig te onderhouden en wanneer dat nodig is kan het toestel zelfs van nieuwe onderdelen voorzien worden. Een andere term voor een dergelijke gebruikte printer is ook wel een refurbished printer. Refurbished Printer geeft u graag wat meer informatie over de vele mogelijkheden!

EEN GEBRUIKTE A4 OF A3 PRINTER KIEZEN?

Eerst en vooral is het vanzelfsprekend een kwestie van te weten of u nood heeft aan een A3 printer of een A4 printer. Op zich is dit heel eenvoudig te achterhalen: print u enkel op A4 formaat, dan is een A3 printer natuurlijk niet nodig. Moet u echter documenten op zowel A3 als A4 kunnen printen, dan is het niet nodig om een extra toestel aan te kopen. Een A3 printer biedt u immers ook de mogelijkheid om A4 te printen – twee vliegen in één klap dus, en héél wat geld bespaard!

Bekijk hier onze zwart/wit printers!

EEN GEBRUIKTE ZWART-WIT OF EEN KLEURENPRINTER?

Elke onderneming moet wel eens in kleur printen maar dat wil niet zeggen dat het altijd echt belangrijk is. In feite zou u enkel een kleurenprinter moeten kopen als de aanwezigheid van kleuren in uw geprinte documenten ook echt van belang is. Gaat het bijvoorbeeld om rapporten waar enkel cijfers op staan of zijn de geprinte documenten vooral bedoeld voor intern gebruik, dan is het een betere keuze om een zwart-wit printer aan te kopen. Is het echter belangrijk dat er in verschillende kleuren geprint kan worden, dan kiest u dus beter voor een kleuren laserprinter. Dankzij zo’n apparaat heeft u de volledige vrijheid bij het afdrukken van al uw bestanden, of ze nu kleur bevatten of niet!

EEN INKJET PRINTER OF LASERPRINTER

Het verschil tussen een inkjetprinter en een laserprinter werd al eens eerder uitgelegd maar wat extra verduidelijking kan geen kwaad – zeker als u een gebruikte printer plant te kopen. Beide types printer werken helemaal anders maar een laserprinter levert over het algemeen toch wel het beste resultaat. Dergelijke modellen drukken niet enkel een stuk duidelijker en scherper af, ze zijn ook voordeliger qua gebruik dan een inkjetprinter. De aankoopprijs van een laserprinter ligt doorgaans hoger dan die van een inkjetprinter maar als u kiest voor een gebruikte HP A3 laserprinter bij Refurbished Printer is dat niet het geval. Juist doordat de laserprinter gebruikt én refurbished is, kunt u er heel wat kosten op besparen. Niettemin profiteert u toch van een uitstekende kwaliteit!

2003288302-500x500

DE ALL-IN-ONE GEBRUIKTE A3 MULTIFUNCTIONAL PRINTER

Tegenwoordig beschikken veel bedrijven over een zogenaamde A3 multifunctional all-in-one printer. Zoals de naam van dit toestel reeds doet vermoeden kunt u er zowel A4 als A3 documenten mee printen en daarbovenop beschikt hij nog over een aantal andere functies. Een gebruikte A3 multifunctional printer kan niet enkel gebruikt worden om te printen maar u kunt er ook mee scannen en kopiëren. U beschikt dus over één enkel toestel dat allerlei handige taken kan uitvoeren. Koop een gebruikte HP A3 multifunctional printer aan bij Refurbished Printer en u profiteert van heel aantrekkelijke prijzen én een uitstekende duurzaamheid en kwaliteit. Heeft u nog vragen over de aankoop van een refurbished laserprinter, dan kunt u ons altijd contacteren!

 

Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432