Printer onderdelen en accessoires

PRINTER ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Bij Refurbished Printer kunt u verscheidene nieuw én gebruikte of refurbished originele (OEM) printer accessoires en onderdelen vinden voor een heel voordelige prijs. Van extra lades voor uw printer tot een wifi/draadloze netwerkkaart, alles is mogelijk. Andere accessoires zijn bijvoorbeeld een uitvoerunit, onderstel met extra lade, een opbergkabinet voor uw printer of zelfs een boekenmaker!

BESTEL PRINTER ONDERDELEN

Als een bepaald onderdeel van uw HP printer kapot is, dan kan Refurbished Printer u vaak helpen met een refurbished, nieuw of gebruikt onderdeel. Denkt u maar aan een losse papierlade, een ADF klep, een deel van de behuizing van de printer of een display. Daarbij behoren ook bijvoorbeeld een moederbord, een scannerboard of een automatic document feeder tot de mogelijkheden. Ten slotte levert Refurbished Printer ook vervangingsonderdelen voor het papiertransport van printers en kopieerapparaten, zoals looprollen (seperation pad en pick-up roll).

 

LAAT UW PRINTER ACCESSOIRES INSTALLEREN DOOR REFURBISHED PRINTER

Als u een accessoire of onderdeel niet zelf kunt installeren, dan kan Refurbished Printer u daarbij helpen dankzij een professionele en betrouwbare installatie-service. Vindt u niet meteen de onderdelen of accessoires die u nodig heeft, dan kunt u met ons contact opnemen via info@refurbishedprinter.be of op het nummer 088-0016432. Het aanbod verandert immers elke dag, dus wij zullen u telefonisch of via e-mail sneller kunnen helpen!

Bestel hier uw printer onderdelen en accessoires
Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432