Toner cartridges

TONER CARTRIDGES

Refurbished Printer levert originele (OEM) toner cartridges van diverse gerenommeerde merken waaronder HP, Canon, Xerox, Brother en Ricoh voor een scherpe prijs. Regelmatig heeft Refurbished Printer de beschikking over zeer scherp geprijsde nieuwe originele (OEM) toner cartridges waarvan de verpakking licht beschadigd is, de doos geopend is geweest of waarvan het originele merkartikel is herverpakt. Hierdoor kunnen wij deze originele (OEM) toner cartridges tot wel 50% goedkoper aanbieden dan de reguliere verkoopprijs. Refurbished Printer is dé leverancier van originele toner cartridges (OEM) van verschillende bekende merken zoals HP, Canon, Brother en Ricoh en Xerox - en dat tegen een voordelige prijs. Refurbished Printer heeft geregeld heel goedkope originele OEM toner cartridges met een licht beschadigde verpakking, een doos die al geopend is geweest of een vernieuwde verpakking. Het gevolg is dat de cartridges van Refurbished Printer tot wel 50 % goedkoper verkocht kunnen worden dan bij originele producten!

HUISMERK TONER CARTRIDGES BESTELLEN BIJ REFURBISHED PRINTER

Buiten het aanbod aan OEM toner cartridges kunt u ook onze huismerk toner cartridges bestellen. Deze worden ontwikkeld en geproduceerd in Oostenrijk, en komen met een garantie van niet minder dan twee jaar! De modellen zijn niet alleen goed van kwaliteit, ze zijn ook nog eens een goedkoper alternatief voor de originele toner cartridges. Het voordeel? U bespaart tot wel één of twee derden van de prijs in vergelijking met originele cartridges. Refurbished Printer biedt ten slotte ook OEM en eigen huismerk inktjet cartridges aan, voor een breed scala aan inktjet printer modellen van verschillende merken.

 

UW TONER CARTRIDGES BESTELLEN BIJ REFURBISHED PRINTER

Ons aanbod aan cartridges is duidelijk heel uitgebreid, en daarbij is een bestelling heel gemakkelijk te plaatsen. Vindt u niet direct de cartridge die u nodig heeft in de webwinkel, dan kunt u een mail sturen naar info@refurbishedprinter.be of bellen naar 088-0016432. Het gamma van Refurbished Printer verandert elke dag, dus contacteer ons via telefoon of e-mail voor een snelle dienstverlening!

Bestel hier uw toner cartridges
Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432