Laagste prijsgarantie!
DE specialist in Nederland & België
2-5 werkdagen levertijd
Altijd met garantie
Persoonlijk advies
Klantenwaardering: 9.7
Prijzen Excl. BTW

Het papier in de printer zit vast: wat nu?

Papier dat in uw printer blijft vastzitten kan heel verveld zijn. Zelfs met een goede HP Printer kan dit probleem zich voordoen. Papier dat vastzit in de printer kan verschillende oorzaken hebben, gelukkig is het vaak eenvoudig te verhelpen. We verzamelden een resem tips en tricks om dit op te lossen, maar ook om te voorkomen dat een stuk papier blijft vastzitten in de printer.

Bekijk hier onze zwart/wit printers!

WAT MOET U DOEN ALS HET PAPIER VASTZIT IN UW PRINTER?

Meestal krijgt u een foutmelding te zien als uw papier komt vast te zitten in uw HP printer. Uw printer laat dan weten dat er een printstoring is. U kan dit op verschillende manieren proberen op te lossen. Haal als eerste de losse bladen uit uw in- en uitvoerlade. Let op, trek niet aan het geblokkeerde papier. Mensen hebben vaak die reflex, maar het kan uw afdrukmechanisme ernstig beschadigen. Bekijk hier onze handleiding waarin we stap voor stap uitleggen wat u moet doen wanneer het papier in uw printer vastzit.

HOE KAN U VOORKOMEN DAT UW PAPIER BLOKKEERT IN DE PRINTER?

Wilt u in de toekomst vermijden dat uw papier opnieuw blijft vaststeken? Hou dan volgende zes tips in het achterhoofd!

  • Zorg dat uw papierlade slechts halfgevuld is. Een volle lade vergroot de kans dat uw papier geblokkeerd raakt.
  • Trek nooit zomaar aan het papier terwijl uw printer nog aan het printen is, ook niet als u gehaast bent. U kan het afdrukmechanisme beschadigen en bovendien kleine stukjes papier afscheuren. Als dat vaker gebeurt kunnen die stukjes papier zich opstapelen en het afdrukproces verstoren.
  • Print u vaak labels of stickers? Dan kan dat ervoor zorgen dat uw papier blijft vastzitten, doordat een stukje van uw sticker of label achterblijft in de printer. Controleer na het printen dus altijd goed of er niets is achtergebleven.
  • Controleer regelmatig de papierrollers en maak ze schoon. Vuile papierrollers kunnen ervoor zorgen dat uw papier blijft vaststeken. De papierrollers reinigen doet u best met een stoffen doek en een beetje water. Zorg er altijd voor dat de printer helemaal droog is wanneer u terug gaat printen.

Werken bovenstaande tips niet? Dan zijn uw papierrollers waarschijnlijk versleten. U kan ons steeds contacteren, wij zoeken graag mee naar een oplossing. U kan bij ons niet alleen terecht voor nieuwe printers, maar ook voor het onderhoud en de herstelling van uw printer. Hou uw toestel in goed in de gaten en luister regelmatig naar de printer. Zit uw papier steeds vaker vast? Maakt uw printer steeds meer vreemde geluiden? Dan kan u best een nieuw toestel aanschaffen. Dat kan bij ons heel goedkoop, omdat al onze toestellen refurbished zijn. Ze zijn van uitstekende kwaliteit en 50% tot 90% goedkoper dan een nieuwe printer. Zo vindt u bij ons zwart-witprinters, maar bijvoorbeeld ook een all in one A3-kleurenprinter. Heeft u nog vragen over uw printer of over ons aanbod? Wij helpen u graag verder! Neem nu contact met ons op.

2001251667
HP-LaserJet-M5025-MFP-Q7840A
Chat openen
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432